PDC øger damernes præmiepenge og tildeler Fallon Sherrock en plads ved VM

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Hun var egentlig ikke kvalificeret til PDC’s forestående verdensmesterskab. Alligevel vil Fallon Sherrock være blandt de 96 deltagere, når turneringen begynder den 15. december.

PDC har valgt at fordoble præmiepengene på forbundets professionelle dame-tour. Det skriver PDC i dag på deres hjemmeside.

Dermed vil der i 2023 være en samlet præmiepulje på 10.000 pund per turnering, hvilket er dobbelt så meget som i 2022. Vinderen af hver enkelt Women’s Series-turnering i 2023 vil dermed kunne se frem til en præmiecheck på 2.000 pund svarende til lidt over 17.000 danske kroner.

Foruden nyheden om de forhøjede præmiepenge så har PDC også offentliggjort nyheden om, at 28-årige Fallon Sherrock får en plads ved VM til december.

Fallon Sherrock var ellers ikke oprindeligt kvalificeret til VM, eftersom hun sluttede som nummer tre på Women’s Series-ranglisten, der i stedet blev toppet af Lisa Ashton og Beau Greaves. PDC har dog holdt en VM-plads åben, og den plads er nu altså blevet tildelt Fallon Sherrock.

VM 2023 bliver dermed første gang nogensinde, at tre damespillere deltager ved PDC’s verdensmesterskab. Det bliver samtidig første gang at det 18-årige supertalent Beau Greaves spiller med i Alexandra Palace.


Læs også:

Fallon Sherrock snitter 103,14 i sejr over Martin Adams

Yngste verdensmester nogensinde: 18-årige Beau Graves brillerede i VM-finalen

Beau Greaves skriver historie ved PDC’s Women’s Series

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*