Fallon Sherrock snitter 103,14 i sejr over Martin Adams

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Fallon Sherrock leverede i dag sin hidtil bedste præstation ved webcam-turneringen “Icons of Darts”.

Med et gennemsnit på 103,14 lykkedes det i dag publikumsdarlingen Fallon Sherrock at besejre den tredobbelte BDO-verdensmester Martin Adams 5-3 ved Modus’ webcam-turnering “Icons of Darts”.

Det er første gang, det er lykkedes 25-årige Sherrock at snitte over 100 ved Modus’ webcamturneringer, hvor hun har været en tilbagevendende deltager de sidste par måneder.

Læs også: Alder er ingen hindring: 63-årige Martin Adams banker Fallon Sherrock med gennemsnit på 111,04

Med fire 180’ere undervejs og en lukkeprocent på 71,43 var den kvindelige profil da også særdeles godt kørende. Hun vandt i øvrigt sine legs i 14, 17, 14, 12 og 15 pile, hvortil hun i kampens sidste leg lukkede på 121.

Foruden dagens imponerende sejr så kan Fallon Sherrock glæde sig over, at hun for nyligt blev nummer fem i en kåring over de største, kvindelige sportspræstationer i engelsk sportshistorie nogensinde. Det kan du læse mere om her.

Kampen mellem Fallon Sherrock og Martin Adams blev som nævnt spillet ved webcam-turneringens “Icons of Darts”, der er en turnering, der bliver afholdt af Modus. Turneringen har som udgangspunkt været afholdt som en enkelt turnering hver dag, seks dage i ugen, siden den første gang blev afholdt i begyndelsen af maj. Turneringerne afholdes som i gruppeformat, og der findes således en ny vinder, hver dag turneringen afholdes.

Du kan streame dagens turnering live lige her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*