Benjamin Drue Reus bekræfter: Skifter til Fluen

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Mikal Schlosser

Står det til den 23-årige landsholdsspiller Benjamin Drue Reus, så vil han i næste sæson tørne ud for Fluen i Danmarks bedste dartrække. Det fortæller han i et interview med Dartnyheder.dk.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan.

Han er en af dansk dartsports mest lysende talenter netop nu, og er da også den eneste spiller der i indeværende sæson har spillet med et gennemsnit på under 18 pile per vundet leg i Danmarks bedste dartrække.

Men efter han i seks sæsoner har repræsenteret Assens i 1. division, så er 23-årige Benjamin Drue Reus nu klar til at prøve noget nyt. Det fortæller landsholdsspilleren i et interview med Dartnyheder.dk.

– Jeg har tænkt mig at skifte til Fluen forud for næste sæson, indleder han.

– Jeg har i det sidste halve år gået med tanken om at skifte klub, for at prøve kræfter med noget nyt.

– Jeg har haft samtaler med mine holdkammerater i Assens, som selv har givet udtryk for, at jeg ikke længere har noget jeg kan videreudvikle i klubben. Så hvis jeg vil udvikle mig yderligere, så er det på tide at komme væk fra Assens, uddyber han.

Har lagt pres på sig selv

Benjamin Drue Reus slår fast, at han endnu ikke ved, om han med det samme vil blive udtaget til førsteholdet i Fluen. Under alle omstændigheder ser han dog frem til at skifte til en mere konkurrencedygtig klub.

– Det er heller ikke nogen hemmelighed, at jeg har lagt en mentalt pres på mig selv, da jeg hele sæsonen har følt, at jeg har skulle præstere mit ypperste hver eneste spillerunde, hvis vi skulle have en chance for at vinde kampe og kæmpe med om medaljer i Assens. Og det pres har virkelig drænet mig, fortæller Benjamin Drue Reus.

– Og så ser jeg også bare frem til at prøve noget nyt, og se hvordan jeg vil klare mig i en anden kontekst i forhold til hold og klub, afslutter han.

Såfremt Benjamin Drue Reus bliver udtaget til førsteholdet i Fluen, så vil han formentlig kunne se frem til at spille på hold med landsholdskollegaen Simon Bak og den tidligere danmarksmester Dennis Lindskjold.


Læs også:

Potten vandt grundspillet i 1. division – fire klubber kvalificeret til slutspillet

Portrætinterview: Benjamin Drue Reus sætter ord på sin karriere, Nordic Darts Masters og ambitionerne for fremtiden

Disse spillere er kvalificeret til kvartfinalerne i Dansk Dart Superliga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*