Disse spillere er kvalificeret til kvartfinalerne i Dansk Dart Superliga

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Mikal Schlosser/PDC

Brian Løkken vandt grundspillet i Dansk Dart Superliga. Den sjællandske mester kan nu se frem til et kvartfinaleopgør mod juniorlandsholdsspilleren Nikolaj Jørgensen på finaledagen søndag den 4. december.

 

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan.

Den tidligere Lakeside-deltager Brian Løkken kan kalde sig vinder af grundspillet i den første udgave af eliteturneringen Dansk Dart Superliga. Det står klart efter søndagens fjerde og dermed sidste indledende spillerunde af turneringen blev afviklet i Slangerup Dartklub.

Fjerde spillerunde blev vundet af den femdobbelte danmarksmester Per Laursen, der efter en svær sæsonstart fandt melodien på sidste spilledag. Her noterede 56-årige Laursen sig for 10 sejre ud af 11 mulige, idet kun Ulrich Meyn formåede at sætte Potten-profilen til vægs.

Forud for spilstart havde DM-finalisten Nicolai Olsen meldt afbud til Superligaens fjerde spillerunde. Olsen missede dermed muligheden for videre avancement. Herudover må også Michael Seemann, Ivan Springborg Poulsen og Thomas Jensen Skriver erkende, at de er ikke kommer til at kæmpe med om “Per Laursen-trofæet”, som Slangerup Dartklub har døbt Dansk Dart Superligas vindertrofæ.

Nordiske mestre mødes i kvartfinalen 

Både kvartfinaler, semifinaler og finalen i Dansk Dart Superliga afvikles søndag den 4. december. Efter grundspillet står det i den sammenhæng klart, at landsholdsspilleren Andreas Toft Jørgensen og Per Laursen mødes i den ene af de fire kvartfinaler. Netop de to stod ellers side om side ved de nordiske mesterskaber i foråret, hvor de vandt guld i doublerækken.

I de øvrige kvartfinaler vil førsteseedede Brian Løkken møde ungdomslandsholdsspilleren Nikolaj Jørgensen, mens den dobbelte DM-finalist Ulrich Meyn skal i aktion mod den tidligere Dutch Open-semifinalist Kasper Steen Hansen. Den sidste kvartfinale skal afgøres mellem formstærke Benjamin Drue Reus og erfarne Niels-Jørgen Hansen.

Stillingen efter grundspillet i Dansk Dart Superliga 2022:

Foto: Dansk Dart Superliga

Læs også:

Barneveld, Price og van Gerwen blandt sejrherrerne på førstedagen ved Grand Slam of Darts

Første turneringssejr i 32 måneder: Per Laursen vandt Dart Odense Open 2022

Podcast: Optakt til Grand Slam of Darts 2022

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*