Blogindlæg: Fluen Dartklub uddyber forløbet med Aalborg Dartklub

Foto: Silas Stein/dpa

Efter Dartnyheder.dk den 12. april udgav artiklen Sønderjyske 1. divisionsklubber i skarp kritik af Aalborg Dartklub: ‘Det er usportsligt’, har Fluen Dartklub rettet henvendelse til Dartnyheder.dk, da klubben ikke mener, at deres side af sagen er blevet gengivet korrekt. Derfor bringer vi her et blogindlæg tilsendt fra Fluen Dartklub med Allan Bak som afsender:

Rettelse af tidligere artikel: ”Sønderjyske 1. divisionsklubber i skarp kritik af Aalborg Dartklub”.

Jeg føler, at jeg er nødt til at skrive, hvordan tingene hænger rigtig sammen, så folk forstår, hvad problemet var.

Dartfluen skriver til Aros, Aalborg og Aabenraa i en tråd på Messenger den 28. marts kl. 17 om det er muligt at flytte vores udekampe den 2. april, da to fra vores hold er blevet ramt med Corona og den ene hårdt ramt.

Aros svarer selvfølgelig og Aalborg svarer, at de er ved at undersøge det.

Tre timer senere svarer Aalborg, at det ser lidt svært ud. Aalborg skriver: ”Vi kan ikke i april, men vi prøver at finde nogle datoer efter Denmark Open.”

Fluen svarer tilbage: ”Det lyder super godt. Tak for det.”

Aros svarer efterfølgende: ”Skal vi forstå det sådan, at kampen er udsat?”

Fluen svarer herefter, at sådan har vi forstået det, og vi sender derfor en anmodning om at flytte kampen til den 18. november, og så kan vi ændre til en anden dato, når Aalborg har fundet ud af, hvornår de kan spille kampen.

Den 29. marts i løbet af formiddagen skrives der i tråden fra Aabenraa, Aros og Fluen. Alle tre hold meddeler, at kampen er flyttet. Og der bliver ønsket god bedring. Aalborg ser alle beskederne løbende som de bliver skrevet.

Klokken 18:20 meddeler Aalborg, at de kun har mulighed for at flytte kampen/kampene til den 7. maj. Aalborg skriver, at de stadig ikke kan flytte kampene til efteråret, da de har to spillere som er bundet op af arbejde.

Aabenraa svarer, at den 7. maj har Aabenraa og Fluen en udsat kamp i forvejen, og spørger om der slet ikke andre muligheder. Aalborg svarer: ”Desværre ikke.”

Vi forsøger efterfølgende at udsætte vores i forvejen udsatte kampe den 7. maj, dog uden held.

Så derfor melder Fluen afbud til Aalborg. Aabenraa havde i forvejen meldt afbud, da de havde tre spillere, der skulle PDC.

Fluen havde ikke nogen der skulle spille PDC, før den 29. marts om eftermiddagen, hvor alle havde troet, at kampene blev flyttet.

I mit hoved drejer det sig om, at Aalborg skulle finde tre timer, hvor deres førstehold skulle køre derned i deres klub, hvor så Fluen skulle komme og spille en kamp mod dem, og i mit hoved synes jeg stadig, at det ikke kan passe, at man ikke kan finde tre timer en lørdag eller en søndag i løbet af de næste otte måneder, om så det var morgen middag eller aften.

Det skal bemærkes, at Fluen og Aabenraa mindre end tre uger inden, havde sagt ja til at flytte en kamp mod Stifterne som var ramt af Corona.

For Fluens vedkommende handler det IKKE om, at nogen skulle spille PDC, men om at to spillere var ramt af Corona og gerne ville spille en kamp. Det var først da kampen mod Aalborg var blevet aflyst, at en af vores spillere tilmeldte sig Challenge Touren.

På Fluens vegne
Allan Bak


Denne artikel er et blogindlæg. Har du selv et blog/debatindlæg, som du gerne vil dele med os? Så send det til dartnyheder.dk@hotmail.com, og så deler vi det gerne her på hjemmesiden.


Læs også:

Podcast: Interview med Vladimir Andersen

Sønderjyske 1. divisionsklubber i skarp kritik af Aalborg Dartklub: ‘Det er usportsligt’

Blogindlæg: World Grand Prix – årets mest vidunderlige turnering?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*