Dispensationen er faldet på plads: Vladimir Andersen deltager ved DM i Aalborg

Foto: Jonas Hunold/PDC

Den danske Tour Card-indehaver Vladimir Andersen vil være blandt deltagerne ved det danske mesterskab lørdag den 24. juni.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan.

Som konsekvens af sit Tour Card så må Vladimir Andersen i udgangspunktet ikke spille turneringer udenfor PDC-regi, hvis der er mulighed for at spille streamede kampe.

Eftersom semifinalerne og finalen i herrerækken ved lørdagens DM i Aalborg falder under den kategori, så må den 34-årige vejlenser derfor heller ikke deltage ved det individuelle danske mesterskab.

Dartnyheder.dk har dog kunne erfare, at Vladimir Andersen har søgt dispensation hos PDC, eftersom der ikke er nogle Pro Tour-turneringer samme weekend. Torsdag eftermiddag er PDC vendt tilbage, og har accepteret dispensationen. Det oplyser Vladimir Andersen i en skriftlig meddelelse til Dartnyheder.dk.

Vladimir Andersen har en enkelt gang tidligere i karrieren vundet det individuelle danske mesterskab. Det skete tilbage i 2009, hvor han blot var 19 år gammel. I de seneste år har blandt andet karantæner og hans Tour Card-status betydet, at han har misset deltagelse ved adskillige danske mesterskaber.

DM 2023 indledes lørdag den 24. juni på spillestedet Nordkraft i Aalborg. Herrerne og damernes singlerækker begynder klokken 11.

Som tilskuer er der gratis entré, men turneringen vil også kunne følges live på DartConnect. Herudover vises semifinalerne fra herre- og damerækken live på Dansk Dart Unions YouTube-kanal fra klokken 18. Fra klokken 20:30 vil man kunne se finalerne i dame-, herre- og pararækkerne på DR.TV.


Læs også:

Top 5: De største favoritter i herrerækken ved DM 2023

(Aprilsnar) Vladimir Andersen indgår stor sponsoraftale med Playboy

Oversigt: Alle mandlige medaljevindere ved DM siden 1977


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*