(Aprilsnar) Vladimir Andersen indgår stor sponsoraftale med Playboy

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Mikal Schlosser/PDC

Vladimir Andersen indgår stor sponsoraftale med Playboy.

Det var en stor nyhed, som Vladimir Andersen i dag kunne lancere på sin Facebook-profil. Tidligere i dag har den danske Tour Card-indehaver nemlig offentliggjort, at han har underskrevet en stor sponsoraftale med herremagasinet Playboy.

Foruden en stor økonomisk aftale så indebærer sponsoratet også, at Vladimir Andersen vil lancere sin egen kollektion af herreunderbukser. Herudover vil han fremover blive tildelt det officielle nickname “The Playboy”, når han bliver kaldt op til PDC’s TV-turneringer, mens hans walk-on sang vil blive ændret til Tom Jones’ 90-klassiker “Sex bomb”.

– Jeg er sindssygt glad for den nye aftale med Playboy. Det er et brand, som jeg altid har haft stor respekt for, og jeg kan slet ikke vente med at spille med deres logo på min spillertrøje fremover, udtaler Vladimir Andersen til dartnyheder.dk.

Også Playboy er begejstrede over det nye samarbejde med den 33-årige dansker.

– Vi har længe ønsket at komme ind på dartmarkedet, men vores brand er også afhængig af, at de mennesker vi sponsorer har et udseende, som kan gøre sig gældende i modelbranchen. Her har vi længe ledt efter det rigtige match, men da vi fandt Vladimir, så var vi slet ikke i tvivl om, at vi skulle tage kontakt, lyder det fra Playboys talsperson i Danmark.

Vladimir Andersen får muligheden for at lufte sin nye lyserøde spillertrøje på PDC’s Pro Tour den 15.-16. april.


Læs også:

Dansk Dart Union med kontroversiel regelændring: Fremover skal man ikke længere lukke på en double

Dansk Dart Union fusionerer med Dansk Svømmeunion

Phil Taylor gør sensationelt comeback

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*