Vladimir Andersen: Derfor spiller jeg ikke på Pro Touren i weekenden

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC Nordic & Baltic/Brian Odsgaard

Vladimir Andersen missede sæsonens to første Pro Tour-turneringer grundet en positiv Covid-19 test. Nu fortæller han, hvorfor han også misser årets anden turneringsweekend.

Det var en stor skuffelse, da Vladimir Andersen sidste uge blev testet positiv for corona, og derfor ikke kunne spille med ved årets to første Players Championship-turneringer.

Dermed var der umiddelbart lagt op til, at den danske Tour Card-indehaver i stedet ville få debut på PDC’s Pro Tour i denne weekend, men det kommer altså heller ikke til at ske. Det fortæller hovedpersonen selv til Dartnyheder.dk.

– Jeg ville selvfølgelig gerne have spillet med i weekenden, men folk må også forstå, at tilværelsen som Tour Card-indehaver er kommet ret pludseligt. Det kræver en stor omstrukturering af både mit privat- og arbejdsliv, så alle ender har skulle mødes, og det har ikke været nemt i dette tilfælde, fortæller Vladimir Andersen.

– Men det betyder overhovedet ikke, at jeg ikke vil spille på Pro Touren. Overhovedet ikke. Min plan er helt klart at deltage ved alle otte Players Championship-turneringer, der afholdes i løbet af marts og april, og så efterstræber jeg også at deltage ved UK Open i starten af marts, uddyber han.

– Jeg håber ikke, at folk sidder med en fornemmelse af, at jeg ikke vil bruge mit Tour Card – for tro mig, det vil jeg. Gerne så meget som muligt. Men det er en stor livsstilændring, når man også har et arbejde ved siden af, og så ovenikøbet fik corona i sidste uge. Jeg er ærgerlig over ikke at spille i weekenden, selvfølgelig er jeg det. Men i stedet for at gå og tænke for meget over det, så vil jeg bare glæde mig til at komme i gang i starten af marts, lyder det fra Vladimir Andersen.

32-årige Vladimir Andersen er ikke den eneste Tour Card-indehaver, der ikke deltager ved weekendens Players Championship-turneringer. Heller ikke Nathan Aspinall, Zoran Lerchbacher, Danny Noppert eller Michael Unterbuchner er tilmeldt weekendens turneringer. Herudover deltager Gary Anderson, Jamie Clark og Cameron Menzies ikke ved fredagens Europa Tour-kvalifikationsturneringer, men det er endnu uvist, om de deltager ved Players Championship-turneringerne eller ej.


Læs også:

Vladimir Andersen er testet positiv for Covid-19 – misser sæsonens første Pro Tours

Madars Razma vandt årets anden Pro Tour – Vladimir Andersen topper ranglisten

Tour-Kortet er i hus – men hvad nu? Her er, hvad der venter Vladimir Andersen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*