Video: Se Gerwyn Prices 9-darter mod Michael Smith

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Gerwyn Price har for kort tid siden lavet en 9-darter i VM-kvartfinalen mod Michael Smith.

Den regerende verdensmester, Gerwyn Price, har for kort tid siden lavet en 9-darter i VM-kvartfinaleopgøret mod Michael Smith.

Prices 9-darter er den tredje af slagsen ved VM 2022, hvor også William Borland og Darius Labanauskas har leveret det perfekte leg. Det er imidlertid første gang nogensinde, at der er lavet tre 9-dartere ved et verdensmesterskab. I 2013 og 2014 blev der lavet to, hvilket var rekorden indtil i år.

Selvom Gerwyn Price lavede en 9-darter i fjerde sæt mod Michael Smith, så lykkedes det alligevel Smith at vinde sættet og dermed udligne til 2-2. I skrivende stund er kampen med andre ord endnu ikke afgjort. Vinderen af kampen møder James Wade i VM’s semifinaler i morgen.

Det er tredje gang i karrieren, at Gerwyn Price laver en 9-darter. Tidligere har han også lavet en på Europa Touren ved Czech Darts Open i juni 2019, inden han i oktober samme år leverede endnu en på Players Championship-touren.

Du kan se Gerwyn Prices 9-darter i det vedhæftede Tweet her nedenfor.


Læs også:

Video: Anden gang på blot to dage – se Darius Labanauskas’ 9-darter ved VM

Video: Se William Borlands utrolige 9-darter ved VM

James Wade og Gary Anderson er videre til semifinalerne ved VM

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*