Eventyret fortsætter for Fallon: Her er de otte kvartfinalister ved Grand Slam of Darts

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Fallon Sherrock har for første gang i karrieren spillet sig i kvartfinalen ved en stor ranglisteturnering i PDC.

Fallon Sherrock bliver ved med at stjæle overskrifterne.

For efter hun i gruppespillet allerede har skrevet historie som den første kvinde nogensinde, der gik videre fra gruppespillet, så leverede hun undervejs også det højeste kvindelige gennemsnit på TV nogensinde på 101,55. Nu har hun så endnu engang skrevet historie, eftersom hun torsdag aften blev den første kvinde i en kvartfinale ved en ranglisteturnering i PDC nogensinde.

Med en sejr på 10-5 over østrigske Mensur Suljovic kan 27-årige Sherrock således se frem til et opgør mod Peter Wright på lørdag. Sherrock tabte tidligere i turneringen 5-1 til Wright i gruppespillet, men får altså nu muligheden for at revanchere mod verdensranglistens nummer to.

Netop Peter Wright gik ligeledes videre til kvartfinalerne efter en sejr i går aftes. Her besejrede ‘Snakebite’ den regerende Grand Slam-vinder, José de Sousa, 10-9, til trods for at portugiseren undervejs i kampen havde et væsentligt bedre nedspil end sin skotske Premier League-kollega. Flere veltimede 180’ere og en anelse mere kynisme på de afgørende doubler blev imidlertid afgørende for Wright, der nu er videre til sin fjerde kvartfinale ved Grand Slam i karrieren.

Michael møder Michael

Foruden Fallon Sherrock og Peter Wright så lykkedes det også Michael Smith og Michael van Gerwen at vinde deres respektive kampe i 1/8-finalerne.

Mens Michael Smith besejrede Joe Cullen 10-5, så var der væsentligt mere spænding i opgøret mellem Michael van Gerwen og Gary Anderson, der endte med en hollandsk sejr på 10-8. Både ‘MVG’ og Anderson snittede over 100, i hvad der i det hele taget var en underholdende affære.

Konsekvensen af gårsdagens resultater er, at Michael Smith og Michael van Gerwen møder hinanden i kvartfinalerne lørdag aften, inden Fallon Sherrock og Peter Wright indtager scenen i engelske Wolverhampton.

Allerede fredag aften skal de første kvartfinaler dog afgøres. I første kvartfinale står James Wade og Rob Cross overfor hinanden, mens Gerwyn Price og Jonny Clayton møder hinanden umiddelbart herefter.

Du kan se kampprogrammet og sendetidspunkterne for kvartfinalerne ved Grand Slam of Darts længere nede i artiklen.


Resultater – Grand Slam of Darts
Onsdag 17. november
1/8-finaler
Rob Cross (102,91) 10-4 (95,04) Ryan Joyce
James Wade (98,09) 10-2 (90,37) Rowby-John Rodriguez
Gerwyn Price (92,97) 10-8 (88,35) Bradley Brooks
Jonny Clayton (104,30) 10-2 (91,93) Nathan Rafferty

Torsdag 18. november
1/8-finaler
Michael Smith (95,13) 10-5 (92,04) Joe Cullen
Peter Wright (90,41) 10-9 (93,21) Jose de Sousa
Fallon Sherrock (90,58) 10-5 (84,18) Mensur Suljovic
Michael van Gerwen (100,43) 10-8 (100,68) Gary Anderson


Kampprogram – Grand Slam of Darts
Fredag 19. november (20:00) – kan ses live på PDC.tv og Viaplay. TV3 Sport sender fra 21:30.
Kvartfinaler
James Wade v Rob Cross
Gerwyn Price v Jonny Clayton

Lørdag 20. november (20:00) – kan ses live på PDC.tv og Viaplay. TV3 Max sender fra 22:15.
Kvartfinaler
Michael van Gerwen v Michael Smith
Peter Wright v Fallon Sherrock


Læs også:

Wayne Mardle: PDC bør udtage Fallon Sherrock til Premier League

Landsholdsspiller skifter til storklub

Fallon Sherrock snitter 103,14 i sejr over Martin Adams

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*