Wayne Mardle: PDC bør udtage Fallon Sherrock til Premier League

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Sky Sports’ dartekspert, Wayne Mardle, opfordrer PDC til at udtage Fallon Sherrock til næste års Premier League.

Hun har end ikke et Tour Card, men spørger man den femdobbelte VM-semifinalist, Wayne Mardle, så bør PDC udtage Fallon Sherrock til næste års Premier League. Det skriver Mardle i dag på Twitter.

– Jeg har ikke noget imod, at blive (mere) upopulær blandt spillerne. For dartsportens skyld, så er PDC nødt til at udtage Fallon Sherrock til Premier League i 2022. Hun er, som sagerne står netop nu, den mest promoveringsdygtige personlighed indenfor sporten, skriver Mardle blandt andet.

Wayne Mardles opslag har sidenhen affødt en større debat på de sociale medier. I den ene fløj er der dem, der støtter Mardles opfordring, og mener at 27-årige Sherrock vil kunne bidrage til at promovere dartsporten yderligere, til trods for at hendes sportslige præstationer ikke nødvendigvis berettiger til en plads i dartsportens fineste selskab.

I den anden fløj argumenteres der omvendt for, at Sherrock ikke har fortjent en plads i Premier League, eftersom det bør være de sportslige parametre, der vægtes højest, når der skal udtages spillere til Premier League.

Synes du, at Fallon Sherrock skal udtages til Premier League i 2022?

  • Ja (61%, 82 Stemmer)
  • Nej (30%, 40 Stemmer)
  • Ved ikke (9%, 12 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 134

Indlæser ... Indlæser ...

Fallon Sherrock, der skrev historie som den første kvinde der besejrede en mand ved et verdensmesterskab, har ved det igangværende Grand Slam of Darts skrevet sig ind i historiebøgerne på ny. Tirsdag aften blev hun således den første kvinde nogensinde, der spillede sig videre fra gruppespillet ved turneringen, alt imens hun i sin sejr over Mike de Decker leverede det højeste gennemsnit af en kvinde nogensinde på 101,55.

Wayne Mardle nåede i sin aktive karriere selv at spille med i Premier League fire gange mellem 2005-2009. Her var hans særligt kendt for sin karismatiske og underholdende personlighed og spillestil, og formåede ved den lejlighed at promovere sig som en af sportens mest populære skikkelser, til trods for at han aldrig opnåede en bedre placering end nummer fem i grundspillet.

Wayne Mardle var særligt kendt for sine underholdende walk-ons. Du kan se en af de mest ikoniske her:


Læs også:

Historiske walk-ons

Sky Sports’ eksperter debatterer: Her er de fem største dartspillere i historien

Video: Wayne Mardle falder af jubel efter 180’er

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*