Succes for ‘Bullyboy’: Sikrede sig sin første turneringssejr i 2021

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael Smith vandt i går sin første turneringssejr i 2021.

Michael Smith vandt i går sin femte Players Championship-titel i karrieren, da han gik hele vejen på andendagen ved sæsonens tredje Super Series.

30-årige ‘Bullyboy’ sikrede sig den samlede sejr efter en komfortabel sejr på 8-5 over navnebroren Ross Smith i finalen. Inden da havde den tidligere VM-finalist først besejret Geert Nentjes, Luke Woodhouse, William O’Connor, Dimitri van den Bergh, Martin Schindler og Aaron Beeney. Særligt sejren over Dimitri van Den Bergh var imponerende, eftersom Smith endte med et samlet gennemsnit på 114,52. Samlet set endte englænderen med et turneringsgennemsnit på 98,71.

Sejren rykker ikke ved Michael Smiths placering som nummer otte på verdensranglisten, hvor han til gengæld skaber yderligere luft ned til netop Dimitri van den Bergh, der i skrivende stund indtager niendepladsen.

José de Sousa tabte i kvartfinalen, mens Michael van Gerwen skuffede på ny

Blandt søndagens øvrige, nævneværdige resultater, er det værd at fremhæve José de Sousas nederlag til Ross Smith i kvartfinalen. José de Sousa vandt således den første turnering ved Super Series, men formåede altså ikke at følge op med sin anden turneringssejr i træk. Portugiseren noterede sig dog for dagens højeste gennemsnit, da han i 1/8-finalen ydmygede Jermaine Wattimena med en sejr på 6-0 og et gennemsnit på intet mindre end 117,12. Undervejs i kampen leverede José de Sousa sågar en 9-darter, som du kan se i videoen her nedenfor.

En spiller der til gengæld ikke havde noget at trøste sig ved, var Michael van Gerwen, der skuffede gevaldigt for anden dag i træk. For efter at have tabt i første runde i lørdags, tabte den tredobbelte verdensmester i går i anden runde til upåagtede William Borland. Dermed har ‘MVG’ blot vundet en enkelt kamp ved Super Series indtil videre.

Michael van Gerwen får dog mulighed for at revanchere sin frygtelige start på Super Series senere i dag, hvor der klokken 14:00 tages hul på sæsonens 11. Players Championship-turnering. Turneringen vil kunne følges live på DartConnect, alt imens udvalgte kampe vil blive vist på PDC.tv.

Du kan skabe dig et overblik over gårsdagens afgørende resultater i bunden af denne artikel. Alle øvrige resultater kan findes på DartConnect. Du kan i øvrigt se/gense gårsdagens finale mellem Michael Smith og Ross Smith her nedenfor.


Afgørende resultater fra Players Championship 10 (25. april 2021)
Sidste 16
Jose de Sousa (117,1) 6-0 (93,0) Jermaine Wattimena
Ross Smith (86,4) 6-1 (83,6) Rowby-John Rodriguez
Berry van Peer (102,4) 6-0 (89,7) Rusty-Jake Rodriguez
Steve Lennon (91,2) 6-3 (95,1) Maik Kuivenhoven
Aaron Beeney (81,3) 6-5 (82,9) William Borland
Raymond van Barneveld (91,7) 6-5 (93,8) Nathan Aspinall
Michael Smith (114,5) 6-2 (101,2) Dimitri Van den Bergh
Martin Schindler (95,6) 6-4 (92,0) Jose Justicia

Kvartfinaler
Ross Smith (98,0) 6-3 (95,8) Jose de Sousa
Berry van Peer (93,8) 6-3 (95,5) Steve Lennon
Aaron Beeney (86,5) 6-2 (84,5) Raymond van Barneveld
Michael Smith (105,1) 6-3 (91,2) Martin Schindler

Semifinaler
Ross Smith (98,2) 7-2 (84,5) Berry van Peer
Michael Smith (92,9) 7-4 (84,8) Aaron Beeney

Finale
Michael Smith (96,9) 8-5 (90,0) Ross Smith


Læs også:

José de Sousa: Fra ukendt køkkenmontør til potentiel Premier League-profil

José de Sousa stjal rampelyset: 9-darter og tangering af imponerende rekord

Kæmpe forløsning: Michael Smith med første turneringssejr i 28 måneder

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*