Fem spillere er udvalgt til Dartnyheder.dk’s træningsprojekt

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Arkiv

I perioden mellem den 1. februar til den 31. april vil det være muligt at følge fem spillere, der frivilligt deltager i Dartnyheder.dk’s træningsprojekt.

For to uger siden lavede vi et opslag på Dartnyheder.dk’s facebookside, hvor vi gjorde opmærksom på et nyt træningsprojekt der begynder den 1. februar.

I den anledning fik vi overvældende mange ansøgninger (127 af slagsen). Som det blev annonceret i opslaget, så har vi dog kun plads til fem frivillige i denne omgang. Vi efterstræber dog at påbegynde et nyt træningsprojekt igen til maj, såfremt tiden tillader det.

De fem spillere er nu blevet kontaktet, og de vil blive præsenteret mere udførligt, når vi nærmer os den 1. februar. På nuværende tidspunkt vil de fem spillere derfor kun blive præsenteret ved navn, men det er hensigten, at man gennem træningsforløbet vil kunne følge med i spillernes træningsaktiviteter og resultater.

De fem spillere der er udvalgt til det frivillige træningsprojekt er:

Andreas Nordmark Eriksen
Søren Thygesen
Frank Enemark
René Helmer Nielsen
Lucas Christensen

Femmandsgruppen består af både nybegyndere og øvede spillere, hvilket ligeledes vil blive beskrevet i mere udførlige detaljer, når vi nærmer os træningsprojektets opstart. For nuværende vil vi derfor nøjes med at sige tak til alle der har ansøgt, og så håber vi, at der vil være interesse for at følge de fem spilleres udvikling gennem de kommende måneder.

Du kan læse mere om træningsprojektet i det vedhæftede Facebook-opslag her nedenfor.

//Daniel Tyge Thybøl


Læs også:

Opdateret verdensrangliste efter VM

Dansk Dart Union og Dartnyheder.dk hylder igen årets danske dartspillere

Top 10: De mest læste artikler i 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*