Podcast: Interview med Henrik Vestbo (Coronaspecial)

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Privat

Dansk Dart Unions formand, Henrik Vestbo, taler i denne udgave af Dartnyheder.dk’s podcast ud om coronaudbruddets konsekvenser for dansk dartsport.

Det er en speciel tid vi lever i. Ikke kun de danske (og alverdens andre landes) offentlige såvel som private institutioner har i stort omfang lukket ned for deres aktiviteter.

Heller ikke Dansk Dart Union er gået fri.

Danmarksmesterskabet, Nordic Cup, Denmark Open & Masters samt den løbende turnering er blot nogle af de begivenheder, der enten er blevet aflyst eller udskudt på ubestemt tid.

Men hvad er fremtidsudsigterne for dansk dartsport? Hvornår kan vi spille stævner igen? Bliver der en danmarksmester anno 2020? Hvad med landsholdet? Og velsagtens vigtigst af alt; hvad med de klubber, der allerede nu kan mærke, at den økonomiske krise kradser?

Alle disse spørgsmål er på dagsordenen i dagens podcast med Dansk Dart Unions formand, Henrik Vestbo, der foruden de coronarelaterede spørgsmål også diskuterer fremtiden for BDO og WDF, alt imens landsholdet og lytternes spørgsmål også bliver sat under lup.

Du kan høre hele interviewet med Henrik Vestbo lige her:

Programmets indhold:
00:00-04:45: Intro
04:45-31:40: Corona-udbruddets konsekvenser for dansk dart (herunder DM, Nordic Cup, Denmark Open & Masters, klubbernes økonomi mm.)
31:40-42:25: Fremtiden og status på BDO og WDF
42:25-51:50: Landshold og eliteudvikling
51:50-58:45: Spørgsmål fra læserne/lytterne + afrunding

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*