Nedtur for Lewis: Taber sin første kamp for femte gang i træk

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Den dobbelte verdensmester har fået den værst tænkelige start på PDC Autumn Series.

I skrivende stund deltager PDC’s topspillere ved PDC Autumn Series, der i bund og grund blot er fem Players Championship turneringer, der bliver afholdt på fem dage.

Læs også: Oversigt: Her er alt du skal vide om PDC Autumn Series

Og mens Peter Wright og Damon Heta har løbet med overskrifterne på dag et og to, efter at de hver især vandt Autumn Series’ første turneringer, så har den tidligere dobbelte verdensmester, Adrian Lewis, fået en forfærdelig start på turneringen.

35-årige Lewis, der er placeret som nummer 16 på PDC’s verdensrangliste, tabte i dag således sin første kamp for tredje dag i træk. Dermed fortsætter den firedobbelte majorvinder sin dårlige stime på PDC’s ProTour, hvor han i denne sæson nu har tabt sin første kamp i Players Championship-regi for femte gang i træk, alt imens han med et samlet gennemsnit på 92,08 blot er placeret som nummer 56 på listen over de højeste sæsongennemsnit på Players Championship touren.

Læs også: Gary Anderson trækker sig fra World Series og Autumn Series

Den profilerede englænder startede ellers sæsonen strålende, da han spillede sig i semifinalen ved sæsonens aller første turnering. Siden da har han dog kun tre gange spillet sig blandt de sidste 16, efter at have deltaget ved 13 af sæsonens foreløbigt 16 turneringer.


Adrian Lewis seneste fem kampe på Players Championship-touren:
PC11: (90,1) 3-6 (96,6) Chris Dobey
PC12: (82,4) 4-6 (88,8) Martin Atkins
PC14: (95,1) 5-6 (97,3) Mervyn King
PC15: (84,2) 5-6 (88,8) Dimitri van Den Bergh
PC16: (97,3) 4-6 (96,3) Rob Cross


Mens Adrian Lewis nu kan forsøge at forberede sig til tirsdagens turnering, så kan du følge alle resultater fra dag tre ved Autumn Series lige her, eller på PDC.tv.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*