Podcast: Interview med Niels Heinsøe, Christian Krille Sørensen og Søren Byø

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Den danske herrelandstræner, Søren Byø, er blandt gæsterne i det nyeste podcast fra Dartnyheder.dk.

Der var lagt i kakkelovnen til det helt store dartforår, inden coronakrisen satte en stopper for sporten tilbage i midten af marts.

Nordiske mesterskaber på hjemmebane, Denmark Open & Masters i Esbjerg, PDC Nordic & Baltic og meget mere var på programmet – ikke blot for de danske elitespillere, men også for landstrænerne, der skulle have brugt de nordiske mesterskaber som opvarmning frem mod VM på hjemmebane i 2021.

Det er endnu uvist, hvornår dartverdenen for alvor kan genopstarte sine turneringer igen, men på nuværende tidspunkt er der udsigt til, at de nordiske mesterskaber er udskudt til foråret 2021. Det kan lyde som lang ventetid, men forberedelsesarbejdet for at komme i betragtning til landsholdet er allerede begyndt.

I den forbindelse har vi taget fat i både den danske herre- og damelandstræner, for at høre, hvad de har brugt tiden på under coronapausen, og hvor de mener, Danmark står stillet, forud for næste års landsholdsaktiviteter.

Vi ringer derudover også til bruttolandsholdsspilleren Niels Heinsøe, der de seneste sæsoner har været en af Danmarks største profiler, og nu for første gang er kommet i betragtning til det danske landshold, siden Søren Byø overtog landstrænerposten i 2013.

Du kan høre hele podcastet lige her nedenfor – god fornøjelse!


Program for podcast:
00:00-01:30: Indledning
01:30-11:40: Interview med Niels Heinsøe

11:40-26:35: Interview med Christian Krille Sørensen
26:35-43:10: Interview med Søren Byø

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*