To pladser på spil: Disse 38 danskere kæmper om deltagelse ved Danish Darts Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Brian Løkken jagter igen i år en plads ved Danish Darts Open.

Nu på torsdag afholdes den danske kvalifikationsturnering til Danish Darts Open, hvor de deltagende spillere kæmper om to pladser ved turneringen.

Sidste år var det Per Laursen og Brian Løkken, der sikrede sig deltagelse ved Danish Darts Open – et resultat der kan gentage sig i år, eftersom begge spillere er blandt de 38 danskere, der har tilmeldt sig kvalifikationsturneringen.

LÆS OGSÅ: Michael Frydendahl forud for Danish Darts Open: Tilskuerne afgør, om det bliver en succes

Foruden den regerende danmarksmester og den danske ranglistes nummer ét, så er der også en lang række af øvrige danske profiler blandt de 38 spillere. Én af dem er dette års World Cup-debutant, Niels Heinsøe, der altså jagter yderligere TV-tid i denne sæson. Også Daniel Jensen og Henrik Primdal, der var på World Cup-landsholdet i henholdvis 2016 og 2018, vil være blandt de deltagende spillere.

En af de helt store favoritter til at gå sejrrigt igennem kvalifikationsturneringen er imidlertid Vladimir Andersen. Den 30-årige vejlenser, der i øvrigt også var med på World Cup-landsholdet i 2010, kommer med medvind i bagagen, idet han for nyligt vandt Lolland Open, hvor han besejrede Ulrich Meyn i finalen.

Netop Ulrich Meyn vil også være blandt torsdagens 38 deltagere. Det samme vil profilerede navne som Bent Lambertsen og Tom Veje Kristensen fra Aros Dartklub, den sjællandske mester Ivan Madsen, landsholdsspilleren Nicolai Olsen samt Q school-deltagerne Niels-Jørgen Hansen og Ivan Springborg Poulsen.

LÆS OGSÅ: Disse spillere deltager ved Danish Darts Open

Det er imidlertid også værd at nævne, at de to landsholdsspillere Mogens Christensen og Lars Helsinghof fra Potten Dartklub ikke er tilmeldt kvalifikationsturneringen. Det samme gør sig gældende for spillere som Dennis Lindskjold, Steen Lysen, Frede Johansen og Glenn Honoré, der ellers alle ville kunne have gjort sig realistiske forhåbninger om at vinde en plads ved Danish Darts Open. Dartnyheder.dk har ikke været i kontakt med de nævnte spillere, og ved derfor ikke, hvorfor de har valgt ikke at tilmelde sig.

Foruden plads ved Danish Darts Open, så vil de to vindere af kvalifikationsturneringen også være sikret en præmiesum på minimum 1000 pund, svarende til ca. 8.300 danske kroner. En præmiesum der dog hurtigt kan blive meget større, såfremt spillerne vinder en eller flere kampe ved Danish Darts Open.

Lodtrækningen til kvalifikationsturneringen vil blive offentliggjort omkring klokken 17:00 på torsdag, hvorefter turneringen starter klokken 18:00.

Du kan se listen over samtlige 38 tilmeldte spillere her nedenfor:

Allan Rask
Andreas Toft Jørgensen
Axel Ljungquist
Bent Lambertsen
Brian Christiansen
Brian Løkken
Claus Nielsen
Dan E Jensen
Daniel Jensen
Daniel Mandrup Harders
Flemming Obel
Henrik Primdal
Ivan Madsen
Ivan Springborg
Jesper Pedersen
Jesper Skovgaard
Jimmy Karlsen
Kenneth Byø
Kim Knudsen
Lars Sørensen
Magnus Larsen
Morten Olsen
Nicolai Olsen
Niels Heinsøe
Niels-J Hansen
Ole Nissen
Per Laursen
Rasmus Lykke Singer
Rene Johansen
Rene Præstkjær
Søren Hedegaard
Søren Vittarp
Thomas Hesteng
Tom Veje Kristensen
Ulrich Meyn
Vladimir Andersen
Winfried Kuchel

 

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*