68 danskere deltager i weekenden ved German Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: DDU

DM-sølvvinderen Lars Helsinghof var sidste år den bedste dansker ved German Open, da han spillede sig i kvartfinalen.

Danmark vil i den kommende weekend være repræsenteret med 41 herrer, 12 damer, 10 drenge og 5 pigespillere ved Bull’s German Open & Masters.

Blandt de danske deltagere er alle fire herrespillere fra sidste års danske EM-landshold tilmeldt. Der er her tale om Mogens Christensen og Lars Helsinghof, der begge repræsenterer Potten Dartklub, samt Holbæk-spillerne Daniel Jensen og Nicolai Olsen.

Også den danske ranglistes nummer ét, Brian Løkken, vil være på jagt efter ranglistepoint i weekenden. Løkken er pt. den bedst placerede dansker på BDO’s verdensrangliste, hvor han ligger nummer 63.

Foruden de ovennævnte, så er også Bjarne Iversen, der to gange tidligere i sin karriere har vundet double-turneringen ved German Open, tilmeldt, hvilket ligeledes gør sig gældende for øvrige danske profiler som Niels-Jørgen Hansen, Glenn Honoré, Anders Zaar, Tom Veje og Nicolai Rasmussen.

Også blandt damerne er det danske bruttolandshold tilmeldt – her i skikkelse af Gitte Banke, Kirsten Byø, Sofie Hadberg, Henriette Honoré, Line Kristiansen, Janni Larsen og Fie Skinnes. Kun Svendborgsund-spilleren og regerende Danmarksmester, Sandra Rasmussen, er ifølge arrangørernes hjemmeside ikke tilmeldt turneringen.

Også i juniorturneringerne vil de danske landsholdsspillere være deltagende. Således er alle drengelandsholdets otte bruttospillere (Lucas Christensen, Laurits Laurenborg, Mads Visti Salomonsen Nielsen, Marius Nielsen, Nikolaj Jørgensen, Robin Stegler, Sebastian Bech og Sune Poulsen) samt alle pigelandsholdets bruttospillere (Anick Sonnichsen, Marie Hedegaard og Nadja Skovlund) tilmeldt.

German Open & Masters indledes i morgen hvor der tages hul på doubleturneringen, mens der spilles to singleturneringer fordelt på lørdag og søndag. Alt i alt vil der i øvrigt være tæt på 1100 spillere tilmeldt turneringerne på tværs af rækkerne.

German Open er en enkelt gang blevet vundet af en dansker. Det skete i 1994, da Per Skau besejrede walisiske Sean Palfrey i finalen.

Du kan finde oversigten over alle tilmeldte spillere og lodtrækninger til weekendens turneringer på arrangørernes hjemmeside.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*