Optakt: Premier League er nået til Liverpool

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Den ellevte runde står for døren, når Premier League i aften er nået til Liverpool.

M&S Bank Arena lægger i aften lokaler til ellevte runde af Premier League, når de otte resterende spillere skal gøre alt for at sikre sig en plads i top fire.

Et par af spillerne har efterhånden brug for en sejr, så de ikke bliver hægtet af, men det bliver ikke nemt, når dem fra top fire netop ønsker at hægte dem af.

Som altid i anden fase af Premier League, består aftenen i aften af fire kampe, og det er nogle ret så saftige opgør vi har i vente. Bare læs herunder.

Rob Cross v Peter Wright [1: 1.83 x: 4.75 2: 3.25]
Rob Cross indtager inden aftenens kampe førstepladsen i tabellen og har fire point ned til femtepladsen. Rob Cross kan altså ikke ryge ud af top fire, selvom han skulle tabe i aften. Han har dog næppe tænkt sig at hvile på laurbærene når han i aften møder Peter Wright, som ellers er noget af et mysterium i år. Han har bestemt ikke været stabil i sine præstationer, men alligevel hiver han nogle rigtig gode gennemsnit op ad hatten fra tid til anden.
Skotten har dog ikke vundet sine fire sidste kampe, når man kigger på alle turneringer, så det kunne godt ligne en lille gave til Rob Cross.

Bud på kampen: Rob Cross vinder 8-5

Hvem vinder kampen?

 • Rob Cross (82%, 18 Stemmer)
 • Peter Wright (14%, 3 Stemmer)
 • Uafgjort (5%, 1 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 22

Indlæser ... Indlæser ...

Gerwyn Price v Mensur Suljovic [1: 2.25 x: 4.50 2: 2.50]
Gerwyn Price spillede en fuldstændig suveræn kamp mod Michael van Gerwen i sidste runde af Premier League, men selvom han gjorde det, så formåede han ikke at køre en sejr i hus og derfor blev det kun til en uafgjort. Han kan dog sagtens være tilfreds med sit niveau, og hvis han kan tage det med i aften, så har han gode muligheder mod Mensur Suljovic.
Østrigeren imponerede således ikke i weekenden, da der blev spillet Players Championship. Han tabte begge sine kampe i første runde af Players Championship 9 og 10.
Man kan dog aldrig helt sammenligne gulvturneringer med TV-turneringer, så Suljovic må bestemt ikke undervurderes i dette opgør.

Bud på kampen: 7-7

Hvem vinder kampen?

 • Gerwyn Price (48%, 10 Stemmer)
 • Mensur Suljovic (38%, 8 Stemmer)
 • Uafgjort (14%, 3 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 21

Indlæser ... Indlæser ...

James Wade v Daryl Gurney [1: 2.10 x: 4.50 2: 2.62]
James Wade ligger lige akkurat inde i top fire, og Daryl Gurney ligger lige akkurat udenfor. Begge spillere har således 11 point inden aftenens opgør, og det betyder altså, at vinderen rykker i top fire.
James Wade er favoritten hos bookmakerne, og det er nok meget forståeligt. Englænderen er således i en ganske fin form for tiden, hvilket blandt andet viste sig i weekenden, da han vandt Players Championship 9.
Derudover kan James Wade gå ind til dette opgør med et massivt overtag mentalt, i det han vandt deres første indbrydes opgør med 7-0 i den første fase af Premier League.

Bud på kampen: James Wade vinder 8-5

Hvem vinder kampen?

 • James Wade (68%, 15 Stemmer)
 • Daryl Gurney (18%, 4 Stemmer)
 • Uafgjort (14%, 3 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 22

Indlæser ... Indlæser ...

Michael Smith v Michael van Gerwen [1: 5.50 x: 6.50 2: 1.36]
Michael Smith kan virkelig blive sat af i aften, hvis han ikke vinder opgøret mod Michael van Gerwen. Det er dog aldrig nemt at slå hollænderen, og vi skal da også helt tilbage til Shanghai Masters i juli, for at finde Smiths seneste sejr over verdensmesteren.
Michael Smith kommer dog med en god form i bagagen, som han viste frem ved weekendens Players Championship, hvor han nåede finalen om lørdagen. Der er dog stadig ingen tvivl om, at Smith skal møde op med noget af sit bedste, hvis han skal have en chance mod MvG, som vandt deres første opgør i Premier League med 7-5.

Bud på kampen: Michael van Gerwen vinder 8-4.

Hvem vinder kampen?

 • Michael van Gerwen (70%, 16 Stemmer)
 • Uafgjort (17%, 4 Stemmer)
 • Michael Smith (13%, 3 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 23

Indlæser ... Indlæser ...

Unibet Premier League table (PDC)

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*