Efter to års fraværd: Lisa Ashton er tilmeldt Denmark Open & Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Verdens bedste damespiller er for første gang siden 2016 tilmeldt Denmark Open & Masters.

Når Dansk Dart Union den 3.-5. maj åbner op for Skandinaviens største åbne dartturnering i Esbjerg, så vil den firdobbelte kvindelige verdensmester, Lisa Ashton, være blandt deltagerne. Det er første gang siden 2016 at Ashton deltager ved turneringen. Dengang spillede hun sig i semifinalen ved Denmark Open, mens hun dagen efter kvalificerede sig til finalen ved Denmark Masters.

LÆS OGSÅ: Succes for dansk dart: Denmark Open/Masters opgraderes

Sammenlignet med en række af BDO’s øvrige kvindelige profiler, så er det en sjældenhed at den 48-årige englænder deltager i turneringer udenfor de britiske øer. Det ændrer imidlertid ikke på, at Ashton indtager førstepladsen på kvindernes verdensrangliste foran hollandske Aileen de Graaf og engelske Lorraine Winstanley. De to sidstnævnte er i øvrigt også tilmeldt turneringen.

LÆS OGSÅ: Lisa Ashton i opråb til BDO: I burde skamme jer

Tilmeldingsfristen til Denmark Open & Masters falder først den 26. april klokken 23:59, så der er fortsat rig mulighed for, at flere BDO-profiler, traditionen tro, vil melde deres ankomst. Allerede nu har både nummer to på herrernes rangliste, Jim Williams, og den regerende World Masters-vinder, Adam Smith-Neale da også indsendt en tilmeldinsformular. Det samme gælder desuden for de tidligere PDC-profiler, Wes Newton og Dean Winstanley, alt imens spillere som Anastasia Dobromyslova, Fallon Sherrock og Trina Gulliver alle er tilmeldt hos damerne.

Du kan skabe dig et overblik over de foreløbige tilmeldinger til Denmark Open & Masters her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*