Daniel Jensen og Nicolai Rasmussen jagter mere succes i dag

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC Europe

Efter gårsdagens to Development Tours, står den på endnu to mere i dag.

Det var en ganske god dag for de to unge danskere, da de viste fornuftig form ved gårsdagens to events. Nicolai Rasmussen fik hentet 200 pund til ungdomsranglisten, men endnu vigtigere fik Daniel Jensen hentet 150 pund.

Nicolai Rasmussen er som sagt kvalificeret til mandagens U23-VM, via den skandinavisk/baltiske kvalifikation, men Daniel Jensen skal sætte sin lid til, at han opnår den rigtige placering på ungdomsranglisten.

Før gårsdagens to events, indtog Daniel Jensen nummer 134 på ranglisten. Samtidig havde han 300 pund op til plads nummer 76, som på nuværende tidspunkt, ser ud til at være den sidste plads, som giver adgang til U23-VM.

Efter gårsdagens succes, og de 150 vundne pund, ligger Daniel Jensen nummer 109 og har 200 pund op til den adgangsgivende plads som nummer 76. Det betyder altså, at hvis Holbæk-spilleren skal nå til U23-VM, så skal han have en snert større succes i dag, end han havde i går.

Lodtrækningen for dagens første event har fundet sted, og her ligger det fast, at Daniel Jensen skal op mod Samuel Kapur i første runde, og Nicolai Rasmussen skal op mod Mats Gies. Ingen af de to er endnu kommet så langt under en Development Tour, at de har fået præmiepenge, så det ser umiddelbart ud til, at det er en fornuftig lodtrækning for de to unge danskere.

Det vil i øvrigt være muligt at følge live-opdateringer fra kampene på DartConnect.com.

Præmiefordeling på PDC’s Development- og Challenge Tour:
Sidste 64: £50
Sidste 32: £100
Sidste 16: £200
Kvartfinale: £300
Semifinale: £500
Finale: £1000
Vinder: £2000

Program for dagens Development Tour
Development Tour 19 & 20

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*