Jeffrey de Zwaan og Corey Cadby triumferer på Development Touren

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Særligt Jeffrey de Zwaan var i forrygende form, da han vandt lørdagens første turnering på PDC’s Development Tour.

Det var hollandske Jeffrey de Zwaan og australske Corey Cadby der løb med titlerne ved lørdagens to Development Tours i engelske Wigan. Den del kommer vi til – først er der dog fokus på de danske resultater.

For nøjagtig som ved årets to første Development Tour-weekender, så var både Potten Dartklubs 20-årige Nicolai Rasmussen og Holbæks 23-årige Daniel Jensen deltagende. Desværre blev der dog aldrig for alvor noget at juble for for de to danskere, der ikke nåede at spille sig blandt de sidste 64 ved hverken lørdagens første eller anden turnering, hvilket ellers er minimumskravet, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at hente præmiepenge til Development Tour-ranglisten.

Ved første turnering startede Nicolai Rasmussen ganske vist fornuftigt ud med et godkendt gennemsnit på 77,7 i sin 4-3 sejr over Mickey Rees, men i anden runde fik 1. divisions-spilleren aldrig gang i sit nedspil, hvilket bidrog til et samlet 2-4 nederlag til Jordan Inglut. Også Daniel Jensen måtte pakke pilene sammen efter et nederlag i anden runde, da han tabte overbevisende 4-0 mod en velspillende Harry Ward. Forinden da var landsholdsspilleren blevet tildelt en “bye” i første runde.

I anden turnering var der markant bedre takter fra begge spillere. Til trods for at hæve sit niveau, så tabte Jensen dog alligevel i første runde med 3-4 til Jack Neary, mens Rasmussen leverede en fornem præstation i sin 4-2 sejr over Charlie Symons. Her formåede den tidligere Randers-spiller at lukke kampens første leg på blot 10 pile.

I anden runde gik luften så desværre af ballonen, idet Rasmussen slet ikke formåede at spille op til niveauet fra første runde, og dermed tabte 1-4 til Greg Richie. Dermed var begge danskere ude af turneringen, og kan nu håbe på bedre resultater i morgen, hvor der igen er to nye Development Tours på programmet.

Og så tilbage til hovedpersonerne: Jeffrey de Zwaan og Corey Cadby.

De to etablerede PDC-profiler løb således afsted med titlerne. Særligt Jeffrey de Zwaan var i et forrygende spilhumør, da han med otte sejr i træk vandt lørdagens første turnering med et samlet turneringsgennemsnit på intet mindre end 104,19.

I lørdagens sene turnering var det så den tidligere U23-verdensmester, Corey Cadby, der strøg til tops, da han med en finalesejr over Luke Humphries vandt sin første titel siden februar sidste år – den lange titeltørke skal i høj grad ses i lyset af de visa-problemer, der holdt australieren tilbageholdt i hjemlandet i næsten et år.

Du kan skabe dig et overblik over de danske resultater her nedenfor. Alle øvrige resultater kan findes på DartConnect.com.

Development Tour 5

Sidste 256:
Daniel Jensen (BYE)
Nicolai Rasmussen (77,7) 4-3 (78,00) Mickey Rees

Sidste 128:
Daniel Jensen (69,5) 0-4 (97,0) Harry Ward
Nicolai Rasmussen (69,1) 2-4 (67,6) Jordan Inglut

Development Tour 6

Sidste 256:
Daniel Jensen (74,7) 3-4 (76,9) Jack Neary
Nicolai Rasmussen (86,4) 4-2 (76,4) Charlie Symons

Sidste 128:
Nicolai Rasmussen (73,2) 1-4 (76,8) Greg Richie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*