Overblik: Masser af dart hele lørdagen

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Lørdag aften indleder Glen Durrant jagten på sin første sejr på PDC’s Europa Tour.

Både PDC’s Europa- og Development Tour vil være på programmet i løbet af lørdagen. Mens Europa Touren afholdes i den tyske storby München, så er Wigan endnu engang værtsby for Development Touren. Særligt Development Touren vil i den forbindelse være særligt interessant med danske øjne, da både Nicolai Rasmussen og Daniel Jensen vil være deltagende. På Europa Touren er det imidlertid særligt lørdagens sene opgør mellem de to BDO-veteraner, Glen Durrant og Jamie Hughes, der påkalder sig opmærksomhed. Begge englændere har været i forrygende form i den indledende del af 2019-sæsonen, og vil derfor være blandt skrækmodstanderne, når de seedede spillere indtræder i turneringen søndag.

Mens Europa Touren kan ses live på PDC.tv, så kan resultaterne fra Development Touren følges live på Dartconnect.com.

Du finder lodtrækningen til German Darts Grand Prix i det vedhæftede opslag her nedenfor, alt imens lodtrækningerne til lørdagens to Development Tours først offentliggøres umiddelbart før kampstart.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*