Landsholdene til Nordic Cup og ECY er udtaget

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Mogens “Turbo” Christensen er for ottende gang i karrieren udtaget til det danske landshold.

De respektive danske landstrænere for henholdsvis herre, dame- og juniorlandshold har udtaget de i alt 18 spillere som skal repræsentere de rød/hvide farver ved Nordic Cup og europamesterskabet for ungdomsspillere. Det skriver Dansk Dart Union på deres hjemmeside.

Nordic Cup, som afvikles fra den 9.-13. maj i Finland, vil således være repræsenteret af otte herrespillere, fire damespillere, mens fire drengespillere og to pigespillere er udtaget til ECY som afvikles fra den 12.-15. juni.

Blandt udtagelserne er det værd at bemærke at Trine Byø (Studsen) og Sandra Rasmussen (Svendborg Sund) kan se frem til at gøre debut på damelandsholdet. Også på herresiden har herrelandstræneren, Søren Byø, fundet to debutanter frem af hatten i skikkelse af Holbæk-duoen, Daniel Jensen og Nicolai Olsen.

Damer:
Janni Larsen, Fluen
Henriette Honoré, Esbjerg
Trine Byø, Studsen
Sandra Rasmussen, Svendborg Sund

Herrer:
Alex Jensen, Potten
Brian C. Christiansen, Studsen
Daniel Jensen, Holbæk
Frank Andreasen, Potten
Lars Helsinghof, Potten
Mogens Christensen, Potten
Nicolai Olsen, Holbæk
Tonny Madsen, Verninge

Piger:
Line Kristensen, Esbjerg
Melissa Drue Reus, Assens

Drenge:
Laurits Lauenborg, Odense
Lucas Christensen, DK 26
Magnus Larsen, Fluen
Sune Poulsen, Kælderen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*