Nicolai Rasmussen kvalificeret til PDC’s U23 verdensmesterskab

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Privat

Danske Nicolai Rasmussen kan se frem til debut ved PDC’s ungdomsverdensmesterskab.

20-årige Nicolai Rasmussen, som i sommerens turneringspause har valgt at skifte fra Randers til Potten Dartklub, har her til formiddag kvalificeret sig til PDC’s U23 verdensmesterskab. Det er første gang i sin karriere, at den tidligere juniorlandsholdsspiller er kvalificeret til turneringen, mens det er tredje år i træk, at Danmark vil være repræsenteret, efter at 22-årige Daniel Jensen kvalificerede sig i både 2016 og 2017.

Netop Daniel Jensen, som for nyligt blev udtaget til det danske seniorlandshold, var også ganske tæt på at kvalificere sig igen i år, men tabte den afgørende kamp mod svenske Hampus Norrström med 6-5. Dermed skal der point på kontoen ved sæsonens sidste otte Development Tours, hvis Holbæk-spilleren fortsat vil gøre sig forhåbninger om at lave et hattrick af kvalifikationer ved den prestigefulde turnering hvor spillere som Jeffrey de Zwaan, Max Hopp, Martin Schindler og Dimitri van den Bergh også vil være deltagende.

Resultater fra PDCNB’s kvalifikationsturnering til U23-VM. 

Første runde
Marcus Holm – Viktor Tingstrøm 6 – 0
Nicolai Rasmussen – Anton Resell 6 – 1
Hampus Norrstrøm – Victor Eirand 6 – 2
Daniel Jensen – Thomas Moran 6 – 0

Anden runde
Marcus Holm – Nicolai Rasmussen 1 – 6
Hampus Norrstrøm – Daniel Jensen 6 – 5

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*