Optakt: World Series of Darts Finals afgøres i dag

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Efter et par overraskelser i gårsdagens kampe, er det i dag tid til at finde vinderen.

Verdens nummer to og tre vinder ikke dette års World Series of Darts Finals. Det står klart efter, at Gerwyn Price  i sikker stil sendte Peter Wright ud med 6-1 i gårsdagens kamp. Peter Wright ramte slet ikke dagen, men til syvende og sidst, er det eneste som tæller, hvem der vandt kampen. Et faktum, som Gerwyn Price i går var hurtig til at påepege på twitter:

Rob Cross blev som sagt også slået ud af turneringen, da han mødte fredagens helt store navn, Jamie Lewis. Lewis startede kampen rigtig godt og var hurtigt foran med 3-0. Rob Cross fandt dog niveauet og kom foran med 5-4, før Jamie Lewis igen fandt niveauet fra fredagen af og vandt kampen med 6-5.

Derudover måtte vi også sige farvel til navne som Gary Anderson, Daryl Gurney og Mensur Suljovic.

I dag skal vi have fundet vinderen og allerede her til eftermiddag spilles de fire kvartfinaler. Først lægger Gerwyn Price ud mod Simon Whitlock.
Whitlcok virkede meget ved siden af sig selv i gårsdagens kamp, til gengæld havde han marginalerne på sin side, da Daryl Gurney slet ikke kunne finde doublerne.

Herefter skal Michael Smith møde Dave Chisnall, som hele tiden lægger lidt mere på sit spil i denne sæson. Dagens tredje kamp står mellem Jamie Lewis og James Wade. James Wade spillede med et snit lige under 98 mod Mensur Suljovic i går, så hvis Jamie Lewis skal have en chance i dette opgør, så er han nok nødt til, at finde et niveau, som var bedre end gårsdagens og helst lige så godt som fredagens.

Den sidste kvartfinale består af den hollanske klassiker. Raymond van Barneveld og Michael van Gerwen. Dette opgør har fundet sted intet mindre end 56 gange, og i 36 af de opgør, har det været Michael van Gerwen som har trukket sig sejrrigt ud af opgøret. Verdens nummer et har da også vundet de sidste to indbyrdes kampe. Raymond van Barneveld vandt således senest i april, da de to mødte hinanden i denne sæsons Premier League.

Som altid kan du se programmet for i dag her under, og husk, at alle kampe vises på PDC.TV og Viaplay fra klokken 13.45 og igen klokken 20.00.

Søndag d. 4. november
Eftermiddagssession

Kvartfinaler
Gerwyn Price v Simon Whitlock
Michael Smith v Dave Chisnall
Jamie Lewis v James Wade
Raymond van Barneveld v Michael van Gerwen

Aftensession
Semifinaler
Price/Whitlock v Smith/Chisnall
Lewis/Wade v Van Barneveld/Van Gerwen

Finale

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*