Ingen succes for Daniel Jensen og Nicolai Rasmussen

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC Europe

Det blev ikke nogen succes for de to danskere ved dagens to Development Tours.

I modsætning til lørdagens fine resultater, blev søndag en vaskeægte skuffelse for Daniel Jensen og Nicolai Rasmussen. Værst var det for Daniel Jensen, som skulle bruge minimum 200 pund, for at kunne kvalificere sig til morgendagens U23-VM.

I Daniel Jensens første kampe spillede han langt under det, som man ville kalde et acceptabelt niveau. Daniel tabte således 4-2, hvor han kun snittede 63,7. Til gengæld snittede Samuel Kapur kun 59,7, men var langt bedre på doublerne end Daniel Jensen.

Nicolai Rasmussen måtte også lade livet i første runde af dagens første Development Tour-event. Her tabte han med 4-1 til Mats Gies. Nicolai Rasmussen ramte dog et noget mere acceptabelt niveau, da han snittede 79. Desværre var Mats Gies bare det skarpere og snittede generelt højere i alle de legs han vandt. Nicolai Rasmussens eneste vundne leg blev dog vundet med et snit på 100.

Dagens andet event var stort set lige så dårligt for Daniel Jensen. Han tabte således med 4-0 i første kamp mod Keelan Kay. Danskerens snit var noget bedre end tidligere, men 68 må stadig betegnes som for lavt. Dog må man tage med, at Keelan Kay snittede flotte 100,2.

Nicolai Rasmussen fulgte dog den kedelige tendens og tabte også sin første kamp ved dagens anden turnering. Her blev det således til endnu et 4-1 nederlag. Snittet lå dog på 79,7, så helt skidt var det ikke. Jim Moston var bare lige det bedre, da han snittede 81,1.

Dermed var det altså en dag til glemmebøgerne for de to danskere.

Til gengæld var den noget bedre for Dimitri van den Bergh, som vandt dagens første turnering. Han imponerede således hele dagen og i hans fire sidste kampe snittede han ikke under 84. I finalen vandt han 5-3 over Geert Nentjes, som til gengæld sikrede sig et Tour Card til næste sæson efter dagens resultater.
Det kan samtidig nævnes, at dette var Dimitri van den Berghs 18. finale i PDC ungdomsregi.

Dagens anden turnering blev vundet af Ted Evetts, som dermed også sikrede sig et Tour Card til næste sæson. Englænderen, som ikke snittede under 86 i sine sidste fire kampe, slog blandt andet gårsdagens vinder, Berry van Peer, i dagens semifinale. I finalen slog han Christian Bunse med 5-4.

Dermed blev dette års Development Tour lukket ned, dog skal man ikke glemme U23-VM som spilles i morgen. Her vil Nicolai Rasmussen igen være at finde blandt de deltagende.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*