Ærgerlig dansk weekend på Development Touren

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

De tre danske spillere som i weekenden deltog på PDC’s Development Tour tager ikke meget succes med hjem fra Hildesheim.

Tre placeringer blandt de sidste 64 var alt hvad det sammenlagt blev til for Nicolai Rasmussen, Daniel Jensen og Mikkel Knudsen, som i weekenden deltog ved sæsonens femte, sjette, syvende og ottende Development Tour-turnering. Ved hver turnering var omkring 200 dartspillere i alderen 16-23 år deltagende.

To af de tre placeringer blandt de sidste 64 blev leveret af Nicolai Rasmussen, mens Daniel Jensen stod for en enkelt. Det er blot anden gang i karrieren, at Daniel Jensen kun får 50 pund tilført Development Tourens order of merit efter at have deltaget i fire turneringer på en weekend.

Vinderne af de fire turneringer blev Rowby John-Rodriquez, Kenny Neyens, Luke Humphries og Ted Evetts. Dermed lykkedes det ikke for spillere som Dimitri van den Bergh, Max Hopp eller Jeffrey de Zwaan at overføre deres seneste senior-succes til Development Touren.

Samtlige resultater fra de fire turneringer kan findes her:
Development Tour 5-6
Development Tour 7-8

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*