Video: Dimitri van den Bergh centimeter fra 9-darter

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC Europe

23-årige Dimitri van den Bergh var i fredags få centimeter fra at præstere den første 9-darter på PDC’s Europa Tour i næsten fem år.

Ikke siden den 30. juni 2013 er det lykkedes nogen at lave en 9-darter på PDC’s Europa Tour. Den lange ventetid har sidenhen affødt fortællingen om “Ross Smiths forbandelse”, med reference til englænderen Ross Smith som stod bag den seneste 9-darter på Europa Touren.

Fredag aften var U23-verdensmesteren Dimitri van den Bergh imidlertid ganske få centimeter fra at bryde forbandelsen, da han lige nøjagtig kastede sin sidste pil på den forkerte side af double 12. Du kan se episoden i videoen her nedenfor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*