Video: Devon Petersen laver 9-darter ved Autumn Series

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Sydafrikanske Devon Petersen lavede i går sin første streamede 9-darter i karrieren.

Devon Petersen er en af denne sæsons helt store, positive overraskelser.

Til trods for sin beskedne placering som nummer 51 på PDC’s verdensrangliste, så er ‘The Spartan’ noteret for det femtehøjeste sæsongennemsnit af alle i denne sæson. Med et gennemsnit på 98,46 er han således kun overgået af Gerwyn Price (99,03), Ian White (99,44), Michael van Gerwen (100,11) og Peter Wright (100,19).

Læs også: Efter anden turneringssejr på to dage: Gerwyn Price vinder PDC Autumn Series

Igen ved PDC’s netop overståede Autumn Series var sydafrikanerne da også i storform, og endte blandt andet som nummer syv på Autumn Series-ranglisten.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: PDC

Med 75 styks, så var Devon Petersen i øvrigt også den spiller, der lavede flest 180’ere ved Autumn Series.

To af disse 180’ere blev leveret i går i sjette leg i Petersens 6-2 nederlag til Dimitri van Den Bergh i anden runde af Players Championship 18.

Læs også: Oversigt: Her er alt du skal vide om PDC Autumn Series

Efter at have efterladt 141 efter sine første to besøg til skiven, lykkedes det herefter den 33-årige publikumsfavorit at levere sin første 9-darter for rullende kameraer nogensinde.

Petersens 9-darter var i øvrigt den tredje 9-darter ved Autumn Series, efter at Carl Wilkinson lavede en på første spilledag, mens James Wade lavede en på dag fire. Petersens var dog den eneste af de tre, der blev lavet på en af de to streamede baner.

Som allerede nævnt så tabte Devon Petersen dog alligevel kampen, men derfor kan du alligevel se/gense Devon Petersens imponerende præstation i videoen lige her nedenfor:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*