Lovende dansk afslutning på weekendens Development Tour

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Weekendens resultater ved PDC’s Development Tour giver fornyet håb for to af dansk dartsports største talenter.

2018 har ikke just været noget godt år på PDC’s Development Tour for danske Nicolai Rasmussen og Daniel Jensen. Søndag lykkedes det imidlertid for begge spillere at bevise, at de begge har et niveau som berettiger til deltagelse ved PDC’s VM-serie for U23-spillere.

LÆS OGSÅ: Omskiftelige præstationer af Nicolai Rasmussen og Daniel Jensen ved PDC’s Development Tour

Særligt landsholdsaktuelle Daniel Jensen kunne glæde sig over en fornuftig afslutning på weekendens Development Tour, idet han for første gang i sæsonen spillede sig blandt de sidste 32, efter at have spillet tre ud af fire kampe med et gennemsnit over 83.

Mens Daniel Jensen måtte forlade engelske Petersborough inden søndagens sidste Development-turnering, hvilket skyldtes at han skulle nå et fly til Ungarn, hvor han i den kommende uge deltager ved WDF’s europamesterskab sammen med resten af det danske landshold, så formåede Nicolai Rasmussen her at spille sig videre til anden runde, efter at have indledet turneringen med en fornem 4-3 sejr over Aaron Ayres, hvor den 20-årige dansker havde afgjort kampen i første runde med en 12-darter. Den efterfølgende kamp var ganske vist ikke af samme kvalitetsmæssige standard, men overordnet må weekendens – og særligt søndagens – danske præstationer give fornyet håb om bedre tider forude for den tidligere juniorlandsholdsduo.

Søndagens turneringer blev i øvrigt vundet af belgiske Dimitri van den Bergh og engelske Jarred Cole. Alle resultater fra weekendens fire turneringer kan findes på PDC.tv og dartconnect.com.

Development Tour 15
Sidste 256: Daniel Jensen (83,1) 4-1 Bradley Halls (79,2)
Sidste 128: Daniel Jensen (84,7) 4-0 Jaikob Selby (82,3)
Sidste 64: Daniel Jensen (67,2) 4-3 Nicolai Rasmussen (64,4)
Sidste 32: Daniel Jensen (83,9) 3-4 Nathan Rafferty (86,5)

Sidste 128: Nicolai Rasmussen (70,8) 4-2 Scott Leader (65,4)
Sidste 64: Nicolai Rasmussen (64,4) 3-4 Daniel Jensen (67,2)

Development Tour 16
Sidste 256: Nicolai Rasmussen (86,2) 4-3 Aaron Ayres (84,2)
Sidste 128: Nicolai Rasmussen (77,9) 1-4 Nico Blum (87,1)

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*