Optakt: Austrian Darts Open – lørdagens program

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Steve Welsh

Rob Cross er bookmakernesfavorit til at gå hele vejen ved årets fjerde ud af i alt 12 Europa Tours.

Michael van Gerwens afbud forud for weekendens igangværende Austrian Darts Open har på mange måder gjort det svært for diverse bookmakere at pege på en entydig favorit til titlen ved årets fjerde Europa Tour – særligt efter Max Hopps sensationelle sejr i sidste weekend, som vidner om, at alt er muligt på Europa Touren, hvor der frem til semifinalerne spilles forholdvis korte formatter af 11 legs.

LÆS OGSÅ: Max Hopp sensationel vinder af German Darts Open 2018

Netop Michael van Gerwen var ellers forsvarende vinder af tureringen, idet han sidste år besejrede Michael Smith 6-5 i en nervepirrende finale. Faktisk er der ingen forhenværende vindere af turneringen med ved Austrian Darts Open i år, eftersom hverken Justin Pipe eller Vincent van der Voort formåede at kvalificere sig, mens Phil Taylor som bekendt er gået på pension.

I stedet kan spillere som Michael Smith, James Wade og Mervyn King forsøge at gå hele vejen, efter alle at have optrådt i en finale ved Austrian Darts Open tidligere i karrieren.

I første omgang er verdensranglistens nummer to og tre, Peter Wright og Rob Cross, imidlertid at betragte som favoritter til den samlede titel og de dertilhørende godt og vel 185.000 danske kroner som tilfalder vinderen.

Dimitri van den Bergh var i fredagens indledende runde få centimeter fra at lave den første 9-darter på Europa Touren i næsten fem år.

Hele programmet for lørdagens kampe kan ses her nedenfor. Alle kampe spilles bedst af 11 legs og kan ses live på PDC.tv.

Eftermiddagsprogrammet (13:00)
Mervyn King v Jason Cullen
Gerwyn Price v Scott Taylor
Steve Beaton v Luke Humphries
Ian White v Brendan Dolan
Joe Cullen v Steve Lennon
Michael Smith v Michael Barnard
Benito van de Pas v Dimitri Van den Bergh
Wayne Jones Bye (forårsaget af Dave Chisnalls afbud)

Aftensprogram (19:15)
Darren Webster v Richie Burnett
Daryl Gurney v Ron Meulenkamp
Simon Whitlock v Adam Hunt
Jelle Klaasen v Cristo Reyes
Rob Cross v Steve West
Jonny Clayton v Max Hopp
Peter Wright v James Wade
Mensur Suljovic v Darius Labanauskas

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*