Andy Hamilton melder sin ankomst ved Søgaard Denmark Open & Masters 2018

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Den tidligere VM-finalist melder nu offentligt ud, at han vil være blandt deltagerne ved Søggard Denmark Open & Masters 2018.

I 2012 var han i finalen ved PDC’s verdensmesterskab. Den 28.-29. april deltager han ved Søgaard Denmark Open & Masters i Esbjerg.

I sin storhedstid i perioden 2012-2015 var den tidligere VM-finalist og Premier League profil en fast bestanddel af PDC-ranglisten top 10, hvoraf karrierens højeste placering var en femteplads forinden VM 2014. De følgende sæsoners nedadgående formkurve har imidlertid resulteret i, at ‘The Hammer’ mistede sit Tour Card ved indgangen til den igangværende sæson, hvorfor han nu er at finde i BDO-systemet.

Den første større turnering for den nu 51-årige dartspiller var ved weekendens German Open og German Masters, hvor nederlag til prominente navne som Scott Mitchell og Wesley Harms saboterede forhåbningerne om et drømme-comeback til BDO, hvor Hamilton ellers ikke har slået sine folder siden 2004.

Nu melder den tredobbelte PDC major-finalist så altså sin ankomst ved Denmark Open og Masters, som igen i år afvikles i Esbjerg mellem den 28.-29. april. Og selvom Andy Hamilton retfærdigvis blot er en skygge af sit tidligere jeg, så vil han være den mest prominente dartspiller ved turneringen, på trods af at spillere som Tony O’ Shea, Jim Williams og Wesley Harms også har meldt deres ankomst. Derudover har øvrige BDO-profiler som Scott Mitchell, Glen Durrant og Mark McGeeney også haft tradition for at deltage ved det danske flagskib, men er i følge DDU’s hjemmeside endnu ikke tilmeldt. De har dog et par dage at løbe på endnu, idet tilmeldingsfristen udløber klokken 23:59 fredag aften.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*