Flere store navne er tilmeldt Søgaard Denmark Open & Masters 2024

Tekst: Dartnyheder.dk

Foto: Kieran Cleeves/PDC

Når der fra fredag til søndag spilles Søgaard Denmark Open & Masters i Granly Hockey Arena i Esbjerg, så vil der være flere prominente navne blandt deltagerne – heriblandt den kvindelige verdensmester Beau Greaves.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan.

Der er ofte tradition for, at den danske WDF-turnering Søgaard Denmark Open & Masters har deltagelse af flere store og prominente navne, men i den kommende weekend er der tilsyneladende skruet op for stjernestøvet.

Særligt i damerækken er der fornemt besøg, idet den 20-årige kvindelige verdensmester Beau Greaves stiller til start. Det samme gør den særdeles formstærke hollænder Noa-Lynn van Leuven og ikoniske Deta Hedman.

Også i herrerækken er der dog god grund til at gnide sig hænderne ved udsigten til at kunne følge de internationale WDF-profiler. Blandt de mest prominente navne kan eksempelvis nævnes den regerende World Masters-vinder Wesley Plaisier samt de tre tidligere WDF-verdensmestre Christian Kist, Scott Mitchell og Neil Duff. Herudover vil tidligere Tour Card-indehavere som Connor Scutt, Andy Boulton og Gary Stone ligeledes være blandt weekendens deltagere.

Blandt de stærkeste danske kort er det i damerækken svært at komme udenom landsholdsspilleren Michelle Merlit, der efter flere gode internationale resultater i 2024, heriblandt en sejr ved Torshavn Open, er placeret som nummer 63 på kvindernes verdensrangliste. Også Henriette Honoré, der sidste år var i semifinalen ved Denmark Masters, vil kunne betragtes som et af de bedste bud på et nyt dansk topresultat.

I herrerækken vil Danmark ligeledes være stærkt repræsenteret, blandt andet i skikkelse af samtlige otte spillere der er udtaget til de nordiske mesterskaber i Island senere på måneden.

Du kan danne dig det fulde overblik over de deltagende spillere ved weekendens Søgaard Denmark Open & Masters på Dansk Dart Unions hjemmeside. Samtlige resultater ved turneringerne vil kunne følges live på DartConnect, alt imens de afgørende finalekampe vil kunne streames live på Dansk Dart Unions YouTube-kanal.


Læs også:

Disse spillere er kvalificeret til Dansk Dart Superliga 2024

Benjamin Drue Reus skriver kontrakt med Unicorn

Benjamin Drue Reus og Vladimir Andersen kvalificeret til Nordic Darts Masters

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*