Video: Raymond van Barneveld overrasker ung fan

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Raymond van Barneveld (twitter.com/Raybar180)

Raymond van Barneveld havde i dag taget tid ud af kalenderen for at overraske en af sine yngste fans.

50-årige Raymond van Barneveld er i høj grad en af årsagerne til, at dartsporten har oplevet en enorm succes i hollænderens hjemland, hvor særligt Barnevelds første Lakeside titel i 1998 markerer en milepil i hollandsk darthistorie. Derfor er der heller ikke noget at sige til, at den femdobbelte verdensmester er en populær skikkelse hos både store og små.

Tidligere i dag kunne Barneveld så overraske en af sine yngre fans, da han midt i en skolepræsentation tog fusen på en af sine yngste tilhængere. Du kan se den omtalte episode i klippet nederst i artiklen. Barneveld skriver således på sin Twitter-profil:

“Jeg overraskede Jazzley i dag, som i dag lavede en præsentation i skolen om mig!! Jeg følte mig beæret, så jeg ønskede at lave et overraskelsesbesøg. Elskede hvert et minut. Mere at se i min næste video,” skriver Premier League-profilen, og oplyser altså, at man med fordel kan holde sig opdateret på hans YouTube-kanal.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*