Jamie Hughes med vanvittig præstation: Vinder 6-0 med 125,3 i snit

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: BDO

Jamie Hughes leverede i går et astronomisk højt gennemsnit på 125,3. Gennemsnittet er dog ikke højt nok til at være rekord.

I går aftes blev årets første engelske kvalifikationsturneringer til 2018’s henholdsvis første og anden Europa Tour-events afviklet i Barnsley Metrodome.

Her blev det til succes for en række profiler, heriblandt James Wade og Adrian Lewis som formåede at kvalificere sig til begge turneringer. De øvrige resultater fra gårsdagens resultater kan læses her.

LÆS OGSÅ: Adrian Lewis og James Wade blandt vinderne ved kval-turnering til årets første ET-events

En anden spiller som havde held i sprøjten var den tidligere BDO-profil, Jamie Hughes. Ganske vist lykkedes det kun for Hughes at klare sig gennem den éne af de to kvalifikationsturneringer, men hvilken præstation det indebar.

Tre sejre skulle der til for den tidligere dobbelte Lakeside-semifinalist, som på vej til kval-billetten besejrede Robbie Green, Ricky Evans og Peter Jacques. Særligt sejren over Robbie Green var imidlertid ekstra iøjnefaldende. Kampen endte 6-0, hvor Hughes afgjorde kampen i tre 11-dartere og tre 13-dartere. Den ufattelige præstation endte således med et gennemsnit på intet mindre end 125,3, hvilket er 1,9 point højere end Michael van Gerwens rekord for det højeste TV-gennemsnit nogensinde.

Desværre for Hughes blev kampen dog ikke transmitteret, og står derfor ikke som en rekord. Det høje gennemsnit er da heller ikke højt nok til at toppe listen over de højeste gennemsnit i PDC’s gulvturneringer. Tilbage i 2015 leverede Kyle Anderson således et gennemsnit på 134,84 i en 6-1 sejr ved et Players Championship-event.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*