Se live dart fra Scottish Open 2018

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: SportingLife

Glen Durrant (tv.) og Mark McGeeney (th.) er favoritter forud for weekendens Scottish Open 2018.

Søndag aften vil det være muligt at følge de afgørende kampe ved BDO’s Scottish Open of Darts hjemme fra sofaen, når 247.tv og turneringsarrangørerne stiller gratis live-stream til rådighed for alle interesserede.

Arrangørerne skriver på deres hjemmeside at streamen er programsat til at begynde klokken 19:00 dansk tid, men tager forbehold for forskydninger i programmet.

En lang række af BDO’s bedste spillere vil være repræsenteret ved turneringen, heriblandt herreranglistens nummer 1, Mark McGeeney, og den forsvarende dobbelte Lakesidevinder, Glen Durrant. Også i damerækken vil der være hård kamp om titlen, idet spillere som Deta Hedman, Lorraine Winstanley, Anastasia Dobromyslova og Fallon Sherrock alle vil være med ved. Fælles for de fire spillere er iøvrigt, at de alle hver især har prøvet at vinde turneringen.

Yderligere informationer om turneringen (heriblandt lodtrækningerne) kan findes på arrangørernes hjemmeside.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*