Mark McGeeney og Deta Hedman vindere af Dutch Open 2018

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: BDO

Mark McGeeney (th.) vandt søndag aften BDO’s Dutch Open for andet år i træk.

Men en finalesejr over Glen Durrant ved Dutch Open, kunne 45-årige Mark McGeeney for andet år i træk løfte trofæet verdens største åbne dartturnering. Kun fire gange tidligere har en spiller formået at forsvare sin titel ved Dutch Open. Belgiske Frans Devooght gjorde det i 1985, mens Steve Beaton formåede at gøre det samme tilbage i 1996. Martin Adams har imidlertid gjort det hele to gange, både i 2011 og 2016.

Mark McGeeney og Glen Durrant mødtes også i finalen ved Lakeside tilbage i januar. Her var det Glen Durrant som for andet år i træk kunne kalde sig vinder af BDO’s verdensmesterskab.

Mens Mark McGeeney kunne juble i herrerækken, lykkedes det Deta Hedman at sejre i damerækken, hvor hun måtte overlevede hele ni matchpile fra hjemmebanefavoritten, Aileen de Graaf. Deta Hedman vandt i øvrigt også titlen i 2010 og 2017.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*