Rob Cross’ dårlige stime fortsætter

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Rob Cross har nu tabt sine seneste fem professionelle kampe i PDC. 

Rob Cross var fuldstændig ustyrlig i 2017, hvor året som bekendt kulminerede med at den tidligere elektriker, for lidt over en måned siden, kunne løfte VM-trofæet over hovedet. Siden da er det dog ikke gået Rob Cross’ vej. Langt fra endda.

27-årige “Voltage” debuterede ganske vist med en sejr i den indledende runde ved Unibet Darts Masters i forrige weekend, men det efterfølgende nederlag til Mensur Suljovic er sidenhen blevet fulgt op af fire på hinanden følgende nederlag.

I første omgang måtte Rob Cross kapitulere ved sin debut i Premier League mod Michael van Gerwen, som overbevisende vandt 7-2.

Det er ganske vist ikke nogen skam at tabe til verdensranglistens nummer ét – heller ikke som regerende verdensmester. Hvad der til gengæld er mindre imponerende er Rob Cross’ resultater ved weekendens tre kvalifikationsturneringer til UK Open.

Ved fredagens første turnering tabte Rob Cross således sin første kamp med 6-2 til Corey Cadby, i en kamp hvor Rob Cross ellers spillede med et gennemsnit på acceptable 95,7. Om lørdagen leverede Rob Cross sågar en endnu bedre præstation med et gennemsnit på hele 105,3. Alligevel endte kampen med et nederlag til Jamie Hughes på 6-3. Igen i dag blev det så til en yderst overraskende exit til Ryan Meikle, hvor verdensmesteren tabte med 6-5 i en kamp hvor Rob Cross snittede 95,9.

Resultaterne og kampenes dertilhørende gennemsnit vidner om, at Rob Cross ikke som sådan er inde i en præstationsmæssig krise, men snarer hungrer efter resultater.

Rob Cross kan nu rette fokus mod Premier League, hvor han på torsdag skal forsøge at vende den negative stime mod Simon Whitlock.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*