Glen Durrant genvinder VM-titel efter dramatisk finale

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: BDO

For anden gang i karrieren kan Glen Durrant kalde sig verdens bedste dartspiller i BDO. Han måtte dog overleve to matchpile undervejs i finalen.

“Hvis det her var en boksekamp, så havde dommeren stoppet kampen ved 6-4”

Således udtalte Tony O’Shea i den engelske kommentatorboks, kort efter at Mark McGeeney på imponerende vis havde formået at kæmpe sig tilbage i finalen ved BDO’s verdensmesterskab søndag aften.

LÆS OGSÅ: Glen Durrant: Jeg er nu en BDO-spiller resten af mine dage

Forinden det utrolige comeback af McGeeney, havde Durrant været den markant bedste af de to spillere i finalen. Men hvor Durrant missede chance efter chance på doublerne, var McGeeney kynisk og spillede en stor del af kampen med et gennemsnit på lukkerne omkring 50 %. Derfor betød det knap så meget, at Durrant med et gennemsnit på 93,93 scorede næsten otte point mere per indgang end hans skotske modstander.

Da kampen endelig nåede sin afgørende fase, missede McGeeney sågar to doublepile for kampen, inden Durrant fik kæmpet sig tilbage i sidste set, og på double tre afgjorde matchen. Durrant skriver sig dermed ind i historiebøgerne som den blot fjerde spiller i historien som har formået at vinde Lakeside to år i træk foruden Eric Bristow, Raymond van Barneveld og Martin Adams.

Du kan se afslutningen på VM-finalen her nedenfor:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*