Glen Durrant: Jeg er nu en BDO-spiller resten af mine dage

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: BDO

Med en plads i semifinalen ved årets igangværende Lakeside-turnering forpligter Glen Durrant sig til BDO for resten af sin karriere. 

Den forsvarende Lakeside-vinder, Glen Durrant, gik ind til årets verdensmesterskab velvidende, at han med en semifinale ville være tvunget til som minimum at tage en enkelt sæson mere i BDO. Det gjorde han klart i forbindelse med Grand Slam i november sidste år, hvor den 47-årige englænder fortalte, at han har underskrevet en kontrakt med BDO som betyder, at han med en semifinale ville være forpligtet til fortsat at tørne ud i BDO-regi de næste 12 måneder.

LÆS OGSÅ: Glen Durrant: Giv mig et Tour Card, og så skifter jeg

Med fredagens kvartfinale-sejr over Jim Williams er Durrant nu altså tvunget til at tage ét år mere i BDO. Men skal man tro Durrants udtalelse efter sejren, så kommer det ikke kun til at gøre sig gældende de næste 12 måneder, men resten af hans karriere.

– Jeg er BDO-spiller resten af livet, udtalte Durrant umiddelbart efter sejren, inden han roste Jim Williams for at have givet ham kamp til stregen i en kamp som endte 5-4, hvor Durrant undervejs var bagud 1-4 i set.

– Han skulle have vundet. Det er bittersødt for mig. Han vil blive verdensmester en dag, tilføjer Durrant.

Durrant kan nu se frem til et opgør med den dobbelte Lakeside-vinder, Scott Waites, i dagens semifinale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*