Wayne Mardle: Glen Durrant når finalen

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: BDO

SkySports’ dartekspert har store forventninger til BDO’s verdensmester. 

– Glen Durrant når finalen. Den nederste halvdel af lodtrækningen er overkommelig for en del spillere. Han er den regerende BDO-verdensmester, og han har virkelig spillet lovende. Måske det nu er tid til at han skal levere udenfor BDO.

Således udtaler dart-eksperten Wayne Mardle til det engelske sportsmedie SkySports, på spørgsmålet om hvilken BDO-spiller han mener har de bedste chancer ved den kommende uges Grand Slam of Darts som starter i dag.

LÆS OPTAKT TIL GRAND SLAM OF DARTS 2017 HER.

Wayne Mardler, som i sin aktive karriere selv nåede fire VM-semifinaler, ser i det hele taget et stort lys i 46-årige Durrant.

– Deres (BDO red.) bedste spiller er i min verden Durrant. Han er i en hård gruppe med Peter Wright, Alan Norris og Corey Cadby, men han skal nok komme igennem den. Jeg forudser at han avancerer sammen med Peter Wright, så han skal bare slå Alan Norris og Cadby, tilføjer Mardle som tilsyneladende har stor tiltro til sin landsmand.

– Der er ingen grund til at Durrant ikke kan tænke: ‘Jeg er i den anden halvdel af lodtrækningen som Michael van Gerwen og Phil Taylor, så hvorfor ikke?’, afslutter Mardle, som aldrig selv nåede ud af gruppen i sine tre forsøg gennem sin professionelle karriere.

Glen Durrant spiller i dag sin første gruppekamp mod Peter Wright.

Har Glen Durrant potentialet til at nå finalen?

Vis resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*