Adrian Lewis og James Wade blandt vinderne ved kval-turnering til årets første ET-events

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Matchroom

Adrian Lewis (billede) og James Wade var blandt vinderne ved gårsdagens kvalifikationsturneringer til PDC’s Europa Tour.

Et par middelmådige sæsoner og et halvhjertet engagement betyder at ellers etablerede profiler som Adrian Lewis, James Wade og Raymond van Barneveld er nødsaget til at kvalificere sig til PDC’s Europa Tours gennem diverse kvalifikationsturneringer. Europa Touren har gennem årene udviklet sig til en ikke uvæsentlig indtægtkilde til verdensranglisten og er desuden den eneste mulighed for at kvalificere sig til til European Championsship.

Derfor var der også pres på skuldrene af de førnævnte profiler forud for gårsdagens to kvalifikationsturneringer til årets to første Europa Tour-turneringer. Oprindeligt er Raymond van Barneveld henvist til den europæiske kvalifikationsturnering, men har fået dispensation til at deltage ved den engelske. Det hjalp dog lige lidt, idet den femdobbelte verdensmester ikke formåede at kvalificere sig til nogen af turneringerne.

Omvendt lykkedes det for både Adrian Lewis og James Wade at gå hele vejen i begge kval-turneringer. Det samme gjorde sig gældende for Jonny Clayton, Chris Dobey, Ryan Meikle og Luke Humphries. Listen over samtlige af gårsdagens vindere kan ses her nedenfor. De øvrige resultater kan findes på PDC’s hjemmeside.

ET1 – European Darts Open
23.-25. marts, Leverkusen
UK Qualifiers: Ritchie Edhouse, Steve Beaton, Luke Humphries, John Henderson, Jonny Clayton, James Wade, Richard North, Adrian Lewis, Cameron Menzies, Ryan Meikle, Justin Pipe, Luke Woodhouse, Wayne Jones, Mark Wilson, Jamie Hughes, Martin Atkins (Wigan), Chris Dobey, Darren Johnson

ET2 – German Darts Grand Prix
31. marts til 2. april, Munich
UK Qualifiers: Darren Webster, Nathan Aspinall, Stephen Bunting, Paul Rowley, Jonny Clayton, James Wade, Josh Payne, Adrian Lewis, James Wilson, Alan Tabern, Scott Taylor, Steve West, Keegan Brown, Luke Humphries, William O’Connor, Steve Lennon, Chris Dobey

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*