2018: Jagten på nordisk dart-succes starter i Danmark

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC Nordic & Baltic

PDC Nordic & Baltic har offentliggjort kalenderen for 2018, hvor det ligger fast, at de første pile skal kastes på dansk underlag.

Det var i forvejen velkendt, at Danmark kan se frem til en central rolle i forbindelse med den kommende sæson i PDC Nordic & Baltic. Nu ligger det så fast, at 2018-sæsonen sågar vil blive med udgangspunkt indenfor de danske grænser.

Således lyder startskuddet for en på forhånd yderst spændende kamp om succes for nordisk/baltisk-dartsucces, når forbundets bedste spillere gæster København mellem d. 26.-28. januar. Det skriver PDC Nordic & Baltic på deres hjemmeside.

Foruden afviklingen af to ud af de i alt ti PDC N&B-events, så vil der også være indspil til de første tre Europa Tour turneringer. Sidste år lykkedes det ikke for nogen danske spillere at kvalificere sig til hverken PDC’s Europa Tour, eller at triumfere i den skandinaviske/baltiske turnering.

PDC Nordic & Baltic gæster så København igen i juni måned, hvor der d. 21. juni vil være dramatik for alle pengene, når henholdsvis de danske og nordiske/baltiske spillere kæmper om adgangsbilletter til PDC’s Europa Tour, som d. 22.-24. juni afvikler årets ottende afdeling i Brøndby Hallen.

Hele kalenderen for 2018 kan ses på PDC Nordic & Baltics hjemmeside.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*