Darius Labanauskas fortsætter sin dominans – kvalificerer sig til ET7 og ET9

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC Nordic & Baltic

Darius Labanauskas fortsatte i går sin dominans på PDC Nordic & Baltic-scenen.

Med finalesejre på 6-1 og 6-4 over henholdsvis Madars Razma og Magnus Caris kunne Darius Labanauskas i går sætte kryds i kalenderen ud for sæsonens syvende og niende Europa Tour-turneringer.

Den 41-årige litauer kunne således ikke have ønsket sig en bedre start på weekenden, hvor han lørdag og søndag deltager ved sæsonens femte og sjette runde på PDC Nordic & Baltic-touren. En turnering hvor han indtil nu topper ranglisten, blandt andet på baggrund af sine to turneringssejre tilbage i februar. Foruden de to PDCNB-turneringer deltager de tilmeldte PDCNB-spillere lørdag aften også i kvalifikation om deltagelse ved sæsonens 10. Europa Tour-turnering.

Mens de litauiske dartfans kunne række armene i vejret efter gårsdagens resultater, så var der omvendt tale om stærkt begrænset dansk succes. Således tabte både Ivan Springborg og Rene Johansen 6-3 i deres første kampe i kvalifikationen til ET7, omend det var tale om opgør mod to formstærke svenske profiler, Daniel Larsson og Oskar Lukasiak. En anelse bedre gik det for Henrik Primdal, som i sin første kamp mod norske Piotr Krol vandt 6-0, inden han i anden runde tabte 6-4 til Magnus Caris.

Ved dagens anden kval-turnering gik resultaterne heller ikke just danskernes vej. Således tabte Ivan Springborg og Rene Johansen igen deres første kampe. Mens det trods alt lykkedes Ivan Springborg at tage 4 legs i sit 6-4 nederlag til PDCNB-ranglistens nummer 4, Ulf Ceder, så tabte Rene Johansen med 6-3 til en anden dansker, førnævnte Henrik Primdal. Denne gang gik det efterfølgende bedre for Danmarks World Cup-repræsentant, som med efterfølgende sejre på 6-4 over finske Kenneth Ljungars og 6-5 over ligeledes finske Tatu Pehkonen formåede at spille sig i semifinalen. Her tabte han dog for anden gang på dagen til Magus Caris – denne gang med 6-3.

Forud for dagens anden kval-turnering var Per Laursen og Niels Heinsøe imidlertid at betegne som Danmarks bedste bud på en eventuel overraskelse, men med nederlag i deres første kampe på henholdsvis 6-0 til Teuvo Haverinen og 6-4 til Kenneth Ljungars var de danske håb hurtigt minimeret.

Du kan se de øvrige resultater fra de to kvalifikationsturneringer her:
ET7-kvalifikationen
ET9-kvalifikationen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*