Spiltips: 180’ere er vejen frem i dag

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: Lawrence Lustig/PDC

I dag har jeg udelukkende fundet spil der involverer 180’ere.

I går ramte jeg ikke Raymind van Barneveld, men den kunne lige så godt være lykkedes. Dog fik jeg Lewis, så humøret er lidt højere i dag end det har været de sidste par dage, hvor oddsene ikke helt er gået den vej jeg ønskede.

Indtil videre har jeg ramt 15 ud af 26 og det giver jo en succes-procent på 57. Men det hjælper ikke så meget, når mange af oddsene har været under 1.50. I dag har jeg dog fundet to, som begge er højere end 1.50.

Jamie Lewis v Phil Taylor [Over 20,5 180’ere @1.90]

Det virker ikke som om, at Lewis lader sig psyke uanset modstanderen og derfor tror jeg han vil levere flot dart igen i dag. Derfor tror jeg også han vil lave mange 180’ere og det samme vil Taylor, som nærmest altid spiller god dart. I går lavede Lewis 14 stks. mod Darren Webster og Taylor lavede 12 mod Anderson. Jeg tror denne kamp kan blive tættere end forventet og derfor vil det kræve en del 180’ere at vinde denne kamp.

Michael van Gerwen v Rob Cross [Michael van Gerwen flest 180’ere @1.90]

Begge spillere er garant for mange 180’ere og jeg er slet ikke i tvivl om, at der vil falde mange igen i aften. Gerwen har ikke været så suveræn som tidligere set, men jeg tror ikke han smider en finaleplads væk, når han er så tæt på. Derfor tror jeg godt vi kunne se noget nær det højeste niveau fra ham i aften og det vil automatisk byde på mange 180’ere.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*