Optakt: Taylor tæt på den mest fantastiske afslutning

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC

Så er vi nået semifinalerne og den afgående Phil Taylor er stadig blandt de sidste.

Hold nu op hvor blev vi forkælet i går. Først spiller Jamie Lewis en fuldstændig fantastisk kamp mod Darren Webster, derefter Dimitri van den Bergh millimeter fra at lave årets comeback i den mest spændende kamp i turneringen.

Men det stoppede jo ikke her, for Gerwen og Barney ville også være med på spændingsbarometret og hold nu op en spændende kamp. Barney kunne jo lige så godt have taget den sejr, det var jo helt utroligt.

I den sidste kamp var spændingen dog ikke så stor, på trods af, at Gary Anderson et kort øjeblik var på vej tilbage ind i opgøret.

Men det betyder vi har fundet de fire semifinalister og to af dem må siges at være et par overraskelser.

Jamie Lewis v Phil Taylor

Det er jo nærmest en symbolsk kamp. Det nye stjerneskud mod den afgående stjerne. Jamie Lewis har spillet fuldstændig fantastisk i denne turnering og han kunne godt lige en fremtidig top 10-spiller, men har han kaliberen til at slå Phil “The Power” Taylor? Der kan ikke være nogen tvivl om, at Taylor øjner den finale og mon ikke han møder op med et uhyrt højt niveau i dag. Lewis vil få det svært i denne kamp og det virker næsten usandsynligt, at han skulle kunne tage sejren, men VM 2018 er bare ikke forudsigeligt på nogen som helst måde.

Michael van Gerwen v Rob Cross

Vel sæsonens største historie. Rob Cross, spilleren der har taget alle med storm, står nu noget overraskende i en VM semifinale. Ligesom med Jamie Lewis, var der nok ingen der havde regnet med dette. Og uanset resultatet i aften, så kan Rob Cross kun være stolt af sin egen præstation ved sit første VM. Men kan han overhovedet røre Michael van Gerwen? De to har mødt hinanden ni gange og kun én af disse er endt med en sejr til Rob Cross. Michael van Gerwen har dog ikke virket så usårlig i denne turnering som han plejer, men efter den kamp mod Barney i går, så må han virkelig have fået blod på tanden.

En ting er sikkert og det er, at Jamie Lewis og Rob Cross’ navne er slået fuldstændig fast i dartverdenen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*