Phil Taylor om karrierestop: Fik råd af far til verdenskendt popmusiker

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: DPA/PA images

Phil Taylor stopper som bekendt sin karrieren efter det forestående verdensmesterskab. En beslutning han har overvejet i samråd med faren til en af verdens største popmusikere.

Phil ‘The Power’ Taylor indleder sin jagt på et 17. verdensmesterskab nu på fredag, hvor den 57-årige englænder skal forsøge at sætte sin 30 år yngre landsmand Chris Dobey i respekt. Hvis ikke det lykkedes, vil det være Phil Taylors sidste kamp som professionel dartspiller i PDC.

Valget om at ligge pilene på hylden har været kendt længe. Men nu beretter Phil Taylor om, at han har fået råd til sit karrierestop fra en nået uventet kant. Nemlig hos popmusikeren Robbie Williams’ far.

– Han er som min anden far. Jeg elsker Peter (Williams red.). Jeg kalder ham min lille Yoda – han er min læremester, udtaler Phil Taylor til Daily Mail.

– Jeg spurgte ham: Hvordan vidste du, hvornår du skulle stoppe karrieren? Han sagde: Det vil du vide når tiden kommer. En dag vil du vågne op, og så vil du vide, at ‘det var det’, afslutter Phil Taylor.

Læs også: Verdens bedste snooker-spiller: Phil Taylor er den største af de største.

Det er ikke første gang, at Phil Taylor fortæller om sit venskab til familien Williams. Eksempelvis har Taylor før fortalt om, at han engang har spurgt Robbie Williams, om han kunne være interesseret i at skrive en ny walk-on sang, da Phil Taylor efterhånden var blevet træt af at høre den samme sang gennem snart 30 år.

Tilbage i 2013 blev Phil Taylor spurgt hvem den mest kendte i hans telefon-kontakter var. Svaret lød; Robbie Williams. 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*