Dartnyheder går på læseferie

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Istockphoto

Heldigvis står en kompetent skribent klar i baggrunden, som er yderst spændt på at dække det kommende verdensmesterskab.

December måned er tradition for en masse ting. Jul, nytår – og ikke mindst PDC’s verdensmesterskab.

Desværre er december også ofte lig eksamensperiode for mange studerende – mig selv inklusiv. Derfor har jeg valgt at koble fra på Dartnyheder, til fordel for bøgerne.

Betyder det så, at Dartnyheder vil være gået fuldstændig i vinterhi, alt imens PDC’s verdensmesterskab løber af stablen? Nej, heldigvis ikke! Til alt held er Dartnyheder så priviligeret at have en yderst kompetent skribent i baghånden i skikkelse af Mads Plagborg Magnussen. December måned vil således være første gang at Mads får lov at styre teten på Dartnyheder og være ansvarlig for langt størstedelen af indholdet på hjemmesiden. Hurra for det!

Så skulle man være lige så spændt på det kommende verdensmesterskab som jeg selv, så håber jeg at I vil tage godt imod Mads’ dækning af begivenhederne. Jeg er i hvert fald spændt på at læse om hans perspektiver på alt det vi har i vente, og er samtidig fuldstændig tryg ved tanken om, at vi kan se frem til historier skrevet på baggrund af oprigtig entusiasme og faglig dygtighed!

Jeg vil benytte lejligheden nu til at ønske alle jer der læser med på Dartnyheder en god jul, et godt nytår, og ikke mindst er fremragende verdensmesterskab (og skulle læsningen blive for kedelig, så skal det ikke helt afvises, at der kommer en enkelt artikel eller to fra min hånd også). Jeg/vi sætter pris på hvor og én af jer!

/Daniel Tyge Thybøl 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*