Simon Whitlock og Michael van Gerwen uddelte øretæver

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Der var på intet tidspunkt nogen tvivl om resultaterne af fredagens sene kampe ved European Championship.

Simon Whitlock og Michael van Gerwen er de eneste spillere i dette års European Championship som tidligere har prøvet at vinde turneringen. I går aftes uddelte de to spillere så vaske ægte dartlektioner i deres respektive 10-0 og 10-1 sejre.

Simon Whitlock uddelte således æg i sin kamp mod Alan Norris, på trods af at Norris havde hele 13 doublepile i løbet i kampen. Det er kun sket én gang tidligere i European Championships historie, at der er blevet uddelt æg efter 1. runde. Det var i 2009, da Phil Taylor besejrede Robert Thornton 9-0.

Michael van Gerwen ville dog ikke bare se til, mens Simon Whitlock løb med al opmærksomheden. Efter en mildest talt formidabel opvisning kunne Ian White, på trods af et gennemsnit på 99,25, ikke gøre hverken fra eller til, og tabte med knusende 1-10 til den hollandske verdensmester, som selv leverede et gennemsnit på 105,41.

Resultatet betyder, at Simon Whitlock og Michael van Gerwen nu kan se frem til at møde hinanden i deres næste kamp, som spilles i morgen, søndag.

Der var heller ikke tvivl om gårsdagens øvrige resultater, hvor Kyle Anderson besejrede Jelle Klaasen med cifrene 10-6, mens Mensur Suljovic i aftenens sidste kamp vandt 10-4 over sin gode ven, Gerwyn Price.

Resultater:
Kyle Andersen 10-6 Jelle Klaasen
Simon Whitlock 10-0 Alan Norris
Michael van Gerwen 10-1 Ian White
Mensur Suljovic 10-4 Gerwyn Price

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*